IVANA PONOVO KOD TOMOVIĆA U CRNOJ GORI! Bivši zadrugar ugostio Aleksićevu, pa otkrio kako se uklopila u njegovu porodicu! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zadruga

06.08.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić ponovo je posetila Vladimira Tomovića u Baru i uživala u njegovom društu i zbližavanju sa njegovom porodicom.

Republika

Foto: youtube.com/avaz tv

Ivana posetila Tomovića u Baru

 

Nakon što su se letos i zvanično upoznali, te proveli nekoliko dana zajedno kod njega u Baru, Ivana Aleksić ponovo je posetila Vladimira Tomovića.

Očigledno više ne žele da skrivaju koliko jedno drugome prijaju, te svako trenutak koriste kako bi uživali  u zajedničkom društvu. Ivana je očigledno pala na šarm popularnog Crnogorca, a uspela je da osvoji i njegovu majku, što je njemu veoma bitno.

Nusret Laufer ulovio je Ivanu i Tomovića u Baru na njegovim bazenimai ovom prilikom bivši zadrugar ispričao mu je kako se Ivana veoma dopada njegovoj porodici: 

- Predivna je, nemam reči stvarno kakav je utisak ostavila na mene i porodicu. Sa svima je u dobrim odnosima. Vidi, kadaje porodica u pitanju, to je nešto što mora da se nadograđuje i da se ulaže. Ivana je imala par slobodnih dana u Beogradu i došla je kod nas  - rekao je Tomović za Avaz TV dodavši da će i on dolaziti u Beograd kod Ivane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jaja

07.08.2021 05:49

ovaj bi spavao sa tetkom, devojkom od bratom, zenom od strica....