(VIDEO) IVANA PATI ŠTO JE OTIŠLA OD MENE, A NE ZBOG RAZVODA! Tomović otkrio sve detalje odnosa sa IVANOM ALEKSIĆ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubiti muža na onakav način, to je džek-pot, ona je samo dobila. Boli je što nije ovde u Baru, koliko se ja razumem u muško-ženske odnose

Foto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Tomović

Bivši zadrugar Vladimir Tomović u žiži je javnosti otkako je bivša žena Nenada Aleksića Ša Ivana bacila oko na njega, te priznala da joj je stalo do njega. Kako bi se uverili šta se dešava između njih dvoje, ekipa Srpskog telegrafa se uputila u Tomovićevu porodičnu kuću, gde nas je on sa oduševljenjem dočekao.

Osim što smo videli da je veliki domaćin, Vlada nam je otkrio da gaji osećanja prema Ivani, kao i koliko je dana ona bila kod njega, šta su radili.

- Ivana i ja smo imali naš ritual. To je značilo da ustanemo ranije, oko sedam sati. Pokupimo nešto oko bazena ako ostane, kao dva radnika. Ponešto se i pojelo. Ujutru burek, po podne, ako moja majka nešto spremi, punjene paprike jedemo, šta ima. Ona obožava da se kupa, samo uleti u bazen, ja je obožavam.

Moja majka je oduševljena Ivanom

 Kako je tvoja majka prihvatila?

- Ivana je bila drag gost, super ju je prihvatila. Moja majka je, ne znam, saosetila se s njenom situacijom. Ivana je divna devojka, nemoguće da se nekome ne svidi, prirodna, devojka koja nije iz tog sveta. Upoznao sam je sticajem okolnosti. Kome se ne bi dopala tako divna devojka? Iskrena, lepa, prirodna, imam samo reči hvale, čitava moja porodica. Moja majka bi volela takvom ženom da se oženim. Koliko je dana provela, jedva čekam opet da dođe. Prema mojim informacijama, opet će doći i radujem se tome, stvarno je devojka na mestu.

Postoje li simpatije među vama?

- Naravno da postoje, ko bi normalan onakvu divnu ženu prepustio drugome? Eto, ona je u fazi u kojoj nije spremna ni za šta kada su emocije u pitanju, ali je definitivno predivna devojka.

 

Da li pati nakon razvoda?

- Primetio sam da pati zato što nije ovde sa mnom, a ne zbog bivšeg! Što se tiče razvoda, nije ona ništa izgubila. Izgubiti muža na onakav način, to je džek-pot, ona je samo dobila. Pati što nije ovde u Baru, koliko se ja razumem u muško-ženske odnose.

Da li mu je Ivana oprostila?

- Možemo sada da je zovemo, da je pitamo, evo, zvaćemo je istog trena. Još i na video-poziv, evo zvoni, sad ako se ne javi, ona će me ubiti, ovo nije dogovoreno!

 Da li je Ša kontaktirao s tobom nakon izlaska?

- Pogledao sam neka izvinjenja meni, nema potrebe da kontaktira sa mnom ako ga zanima da li sam mu oprostio? Prihvatam izvinjenje i to je to.

Vladimire, da se osvrnemo na učešće u rijalitiju. Kada zatvoriš vrata, to je kraj?

- Ružno je o sebi da pričam, ali nema nazad. Ja sam seljak, čovek iz Bara, ali definitivno mora da se zna da ja neću klečati ni pred kim.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana će ući u "Zadrugu 5" samo ako ja uđem s njom

Ukoliko bi Ivana tebi rekla da ulazi u "Zadrugu", da li bi je podržao?

- Podržao bih je, ja nisam znao da je ona prijatelj s mojim bratom, ja sam je podržao i nju i njene stavove. Njena odluka, ali mislim da nije osoba da uđe u rijaliti. Imala je ponude kakve nikad niko nije imao, a ona je odbila zbog mene, njen uslov je bio da uđem s njom u rijaliti.

 

Što se tiče pobednika, kako komentarišeš?

- Čestitam Nadici! Čuli smo se, mi smo se lepo slagali, lepe reči je imala za mene, ja za nju. Pobedila je odlukom ljudi koji su glasali. Ja sam neko ko će uvek pobedniku da kaže: "Svaka čast". Ni prošle godine nisam imao ružnu reč za pobednike. To je volja naroda!

 Da li je istina da ste ove bazene sami napravili, brat i ti?

- Da, od ovih ograda, drvenih delova, betoniranja, sve smo nas dvojica sami, neke stvari nismo mogli, sad sami radimo... To je sedam sati dnevno, meni je ovo satisfakcija, emotivno smo se ispraznili, na kraju ta materijalna sredstva, ovo sve lepo izgleda, ima još dosta toga da se radi.

 Da li planiraš preseljenje u Beograd?

- Nikada više za siću ne bih ulazio u rijaliti. Nikada ne bih dozvolio da budem rob rijalitija ili bih bio najplaćeniji ili me nikada ne bi bilo. Ja sam ti sa brdovitog Balkana, kod nas žene dolaze. Iako bude žena sa strane, ona će doći ovde.

Kakvi su kozmetički saloni u Baru. Jesi li si se raspitivao da li bi Ivana mogla ovde da razvije biznis?

- Ima ih mnogo, tako da možemo da ih očekujemo, ja znam da Ivana ima super salon, svakog dana sam u kontaktu s njom, radi besprekorno, ne znam da li je to zbog nje ili zato što je salon besprekoran.

 

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Video-poziv Tomovića sa Ivanom

Vlada: Slušaj me sada dobro.

Ivana: Čekaj samo da izađem.

Vlada: Novinari su tu kod mene i postavili su mi nekoliko pitanja. Hoćeš li ti meni da odgovoriš? Da li Ivana pati? Ja sam rekao da patiš što već dva dana nisi tu. Da li patiš što si se razvela?

Ivana: Ne patim, patim što nisam s vama u Baru.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading