TOMOVIĆ OTKRIO DA LI SE ČUO SA ŠA! Bivši zadrugar nije mogao da sakrije ljutnju!

Autor: Republika.rs

Zadruga

01.08.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović uživa u Crnoj Gori gde je nedavno bio u društvu bivše supruge Nenada Aleksića Ša, te sada otkriva da li se čuo sa svojim doskorašnjim rijaliti cimerom povodom ove situacije.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Tomović

 

Nenad Aleksić Ša u prethodnom periodu, nije štedeo komentara na račun bliskog odnosa svoje bivše supruge Ivane Aleksić i njegovog rijaliti neprijatelja Vladimira Tomovića. Prvo se nervirao jer je mislio da troše njegove pare, pa potom što uopšte komuniciraju.

Ivana je nedavno bila u poseti Tomoviću u Crnoj Gori gde su se uživo i upoznali i proveli neko vreme u druženju. Mnoge je zanimalo da li je Vladimira kontaktirao reper kako bi sa njim raspravio ovu situaciju: 

- Šalite li se sa mnom kada me pitate da li se on javljao? Sta ima on da mi se javlja? Sta ja imam njemu da opraštam? - zbunjeno je rekao za Kurir.

Ipak, Aleksić mu je očigledno dodatno zamerio bliskost sa sa Ivanom, bez obzira na to što su i zvanično razvedeni, a on u vezi sa Tarom Simov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading