SANJA STRAHUJE DA MATORA HOĆE DA JE UBIJE! Stankovićeva iznela ŠOKANTNE DETALJE, tražiće zabranu prilaska!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.01.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni nakon završetka "Zadruge 4", strasti između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore se ne smiruju, a sada je došlo i do opasnih pretnji i ugrožavanja bezbednosti.

Republika

Foto: youtube

Sanja strahuje da će joj Matora nauditi

 

Sanja Stanković gostovala je u emisiji posvećenoj bivšim učesnicima "Zadruge" i tom prilikom iznela sve što joj stoji na duši, te nije štedela ni svoju bivšu partnerku Jovanu Tomić Matoru.

Sada je iznela detalje svog odnosa sa Jovanom, a koji su veoma zabrinjavajući. Naime, Sanja tvrdi ja joj je Matora posle emisije uputila brojne pretnje, te da će zbog toga tražiti zabranu prilaska:

-Probala sam, nije išlo. Bilo je lepo dok je trajalo, na kraju katastrofa. Biće zabrana prilaska. Posle emisije ''Narod pita'' rekla mi je ''Pazi se da ne završiš u gepeku'', ali to su bile neke prazne pretnje. Ne želim da joj dajem reklamu - rekla je Stankovićeva u emisiji "Ekskluzivno".

Iako je pokušala da pokušala da ocu situaciju okrene na šalu, ipak se videlo da je uzrujana. Sanja je dodala i da ne izlazi iz stana od kada se rijaliti završio i da joj ne prija druženje sa ljudima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading