(FOTO) ŠA UPOZNAO TARINOG OCA: Ovu reakciju TASTA niko nije očekivao!

Autor: Republika.rs

Zadruga

18.07.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je izgledao Tarin otac kada je upoznao Nenada!

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic
Oni su srećni zajedno!

Upoznavanje roditelja svog partnera dovoljno je težak zadatak i kad te ne posmatra ceo region dok to radiš, međutim čini se da bivšem zadrugaru Nenadu Aleksiću Ša takav pritisak nije stran.

Tara i Nenad otpočeli su svoju vezu u četvrtoj sezoni rijaliti progrma "Zadruga", a od marta imali su mnogo uspona i padova, ipak sada kada su oboje napolju čini se da njihova veza cveta, te su se odlučili da odu u Skoplje, gde je Nenad imao priliku da upozna budućeg tasta.

RepublikaFoto: printscreen
Zajedno su kod Tarine porodice!

S obzirom da je Nenad dosta stariji od Tare, te da se zbog veze sa njom razveo od Ivane, niko nije očekivao da će upoznavanje Tarinog oca proći toliko bezbedno. Ipak, Tarin tata je iznenadio sve, pa je, kako možemo videti na instagramu, svoju ćerku i njenog dečka dočekao uz osmeh!

Foto: printscreen
Goran je sa osmehom dočekao ćerku i budućeg zeta!

Sada su krenule spekulacije da li će ovaj par stupiti i u brak uskoro, s obzirom da je Nenad već upoznao njenu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
alo

18.07.2021 19:31

koliko je ovaj Sha slab karakter to je strasno