(FOTO) NUDILI JOJ OGROMAN NOVAC DA ZAVEDE ĐOKOVIĆA: Ova LEPOTICA ulazi u Zadrugu 5!

Autor: Republika.rs

Zadruga

18.07.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko to nije očekivao!

RepublikaFoto: Promo foto
Ona ulazi u rijaliti!

Manekenka iz Niša, Natalija Šćekić privukla je veliku pažnju medija, kada je ispričala da su joj nudili ogroman novac da zavede našeg najvećeg tenisera svih vrmena.

Natalija je do tog momenta bila jedna od nebitnijih osoba srpske scene, a kada se obratila medijima i ispričala svoju priču, broj njenih pratioca na instagramu naglo je skočio.

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim- rekla je manekenka nedavno u intervjuu za "Svet", pa dodala:

Foto: printscreen
Tražili su da zavede Novaka Đokovića!

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu.

RepublikaFoto: printscreen
Ulazi i njena majka!

Manekenka je ovom pričom postigla veliku popularnost, a trenutno se spekuliše da će ova lepotica ući i u petu sezonu rijalitija "Zadruga". Međutim, zanimljivo je da neće sama ući u Belu kuću, već će sa njom biti i njena majka. Ona i njena mama, Anabela Šćekić Tigrica, ne odvajaju se gotovo nikad, a s obzirom na to koliko i fizički liče, često ljudi pretopstavljaju da su sestre.

Foto: printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading