IVANA ME JOŠ UVEK POMINJE U SVAĐAMA, BOLI JE TO! Oglasila se bivša Šaova ljubavnica: Pitanje je da li je napolju bio VERAN!

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.07.2021

18:25

Zbog ove afere Ivana nije htela da oprosti Nenadu!

youtube.com/Zadruga Official
Ivana mu ovo nikad neće oprostiti!

Nekadašnja zadrugarka Dragana Mitar, koja je u drugoj sezoni rijalitija imala aferu sa Nenadom Aleksićem Ša, komentarisala je ponašanje repera koji je u aktuelnoj sezoni "Zadruge" prevario suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov, a onda se zbog svega pokajao i moli bivšu suprugu za oproštaj.

Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša u "Zadruzi 2" bili su jedna od glavnih tema, te je i reperova supruga Ivana tada na kratko ušla na imanje u Šimanovcima kako bi razgovarala sa Ša i zamolila ga da prekine odnos sa Draganom.

e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ivana je još uvek pominje!

- Videćemo šta će biti kad on izađe, mislim da mu ovo nije trebalo, a to će tek shvatiti. Naša priča ne može da se poredi sa ovom, jer su Tara i on otišli dublje i dalje, naše je na početku bilo zezanje, a onda je ušla i njegova supruga, posle čega je sve prestalo. Očigledno je on sklon tome, pitanje je da li je i napolju bio veran supruzi, ako pogledamo njegove postupke u rijalitiju. Shvatam zašto mu supruga u svađama pomene mene, normalno je da je to boli, svakoga bi - rekla je Dragana.

ST/D. KADIĆ
Veza sa Tarom mu nije trebala!

Ona se zatim osvrnula na svoju drugaricu Maju Marinković i rekla šta misli o njenom turbulentnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

youtube.com/Zadruga Official
Jako voli i Maju i Janjuša!

- Isto je tako bilo i napolju, oni su meni dragi i strašno je kada si zajednički prijatelj, mislim da njihova veza neće opstati, ali su oboje kao prijatelji odlični. Mnogo greše i baš mi je žao zbog toga, ne znam zašto ne mogu da pronađu zajednički jezik, preterali su u mnogim stvarima i to će shvatiti tek kad izađu - rekla je Dragana Mitar.

Komentari (0)

Loading