EVO ZAŠTO MAJA GLAVOLOMAC NEMA NIJEDNU MODRICU NI POVREDU OD UDARANJA O ZID! Otkriveno kako je LAŽIRALA sve da bi IZLUDELA Janjuša

Autor:

Zadruga

02.07.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više neće da ćuti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

 

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se  povodom aktuelnih dešavanja u Beloj kući, a ovog puta je sve ostavio u čudu onim što je rekao. Naime, Taki je ubeđen da njegova naslednica ''blefira'' određene scene u rijalitiju, te da zapravo samo igra svoju igru i da je sve deo njene predstave.

- To je sve Majina igra. Ona prvenstveno voli sebe, pa onda ostale. Poznajem svoju ćerku i znam da ona ni zbog koga ne bi naudila sebi ni na koji način. Ona samo pokušava da zaplaši Janjuša nekim svojim postupcima i da gleda kako onako trapav i smešan juri za njom. Da ne voli sebe i da sebi nije na prvom mestu ne bi ona tolike operacije radila da bude lepa... Sve je to Majina igra, Majin šou. Janjuš je za nju samo igra, a to mi je potvrdio jedan zadrugar koji je izašao skoro. Rekao mi je da se Maja sve vreme igra, to je sve Majina šala. Otkrio mi je i da se Maja samo sprda sa Janjušem. Iskreno, laknulo mi je kad sam ti čuo - rekao je zadrugarkin otac i dodao da se slaže sa ćerkom da Janjuš želi da je diskvalifikuje iz rijalitija.

- Maja je Janjušu velika konkurencija za pobedu, on bi nju rado diskvalifikovao da može. On igra na tu kartu, a nije svestan da se Maja sve vreme zafrkava tamo s njim - rekao je Marinković, a o sinoćnjem sukobu svoje ćerke sa Teodorom Bilanović poručio je sledeće:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Pa zar je ta devojka još u rijalitiju? Eto toliko je bitna. Totalno je nebitan lik, ona je isto ono što je Ermina bila Luni - dakle Majin batler. Teodora je totalno nebitan lik, došla je preko Majine grbače u rijaliti, isto kao što je i Janjuš tu preko Majine grbače - poručio je Majin otac za Pink.rs, a o Janjuševom zbližavanju sa Minom i njihovim sukobima sa Majom sada je imao da kaže:

- Janjuš je nagovorio Minu da Maju prave ljubomornom da bi je diskvalifikovali. Janjuš ne može da pređe preko nekih stvari, on se Maji sveti i na sve načine pokušava da je izbaci iz igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jakov

02.07.2021 14:01

Svi glumci.

Medić

02.07.2021 14:03

Samo se ti nadaj da se ona igra. A sigurno i onoliko plače, eto tako, iz igre. Ako se iko igra, igra se Janjuš sa Majom, a ne ona sa njim, samo što ona to slabo kapira, pa se primi svaki put kad se on tobože pomiri sa njom . Zato i jeste onako luda i mahnita, jer, jednostavno, ne dobija ono što želi. Histerična i poremećena budaletina od devojke. Ali, da, ni ti to ne kapiraš.

Odgovori 17 0
dragan

02.07.2021 15:59

bar znamo na koga je budalasta

Odgovori 13 0
Mina

02.07.2021 18:15

E tesko tebi... Ni ti jadan ne znas sta pricas. Al‘ neka bolje je i za tebe da mislis da se ona „igra“. Najzalosnije ce ti biti kada izadje iz rijalitija i nastavi sa „igrom“, pa tako dok je ne smeste u Lazu“... NEka povede i tebe, trebace ti. ...