(VIDEO) ŠA NE PRESTAJE DA SE PRISEĆA ŽIVOTA SA IVANOM! Ispričao kako su gradili sve od NULE, a OVO joj je GOVORIO kad nisu imali NIŠTA!

Autor: Republika

Zadruga

22.06.2021

14:19

Reper ne prestaje da se priseća života sa Ivanom.

instagram.com/_ivv_
Nenad Aleksić Ša i Ivana

Reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da razmišlja o svojoj bivšoj supruzi Ivani, zbog koje se sinoć rasplakao, a danas je Marku Đedoviću ispričao kako su otpočeli svoj privatni biznis.

Zadrugar se prisetio perioda kada je Ivana ostala bez posla i mislila da je u bezizlaznoj situaciji - tada joj je on objasnio da ima njega, te da će zajedno postići sve što treba.

- U tom trenutku, ona je dobila otkaz na poslu zbog mene, zbog tog gazde... Taj gazda, gde je radila, se ložio na mene... I plače, kaže:"Šta ćemo", ja rekoh:"Dođi, tu sam ti ja! Nemamo ništa, ali snaći ćemo se, u svemu smo" - počeo je priču Ša, koji je poslednje pare dao na pesmu koja mu je kasnije donela mnogo novca.

youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša

- Ovako smo sedeli, klikćemo, da li idu pregledi.... Dan posle zove Seka za duet. Posle toga mesec dana, "Fantastik bend"... Onda sam zakazao ne znam koliko nastupa - priznao je Ša, koji je zajedno sa Ivanom tada doneo odluku da novac ulože u salon, što se ispostavilo kao pametan potez.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Komentari (0)

Loading