OSTAVIO TARU, PA OTKRIO KAKVI SU MU PLANOVI SA IVANOM! Reper poručio: Volim je kao BOGA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

20.05.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad ALeksić Ša danas je uživo u programu ostavio svoju devojku Taru Simov, a sada je objasnio i kakvi su mu planovi po izlasku iz rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Reperu žene došle glave

Nenad Aleksić Ša odjednom je planuo danas tokom emisije "Pitanja gledalaca", kada je na šok svih rešio ostavi svoju devojku Taru Simov zbog koje mu je pukao brak sa Ivanom Aleksić.

On je nastavio da priča i posle o svojim razlozima za ovakav potez, pa je objasnio da je došao do kraja strpljenja i da će ubuduće da se posveti isključivo sebi jer ga čeka sjajan život po izlasku iz rijaitija:

 

-Svašta sam ja trpeo! Da ja ovde patim, a da nekog boli ku*ac! Vožnja, posvećujem se isključivo sebi, želim da budem spreman za svega što me čeka. Znaš kakav me život čeka... Neko će se naći ko će mi duplo uzvratiti. Niti se vraćam Ivani, niti Tari, sam! Ja sam Nenad Aleksić Ša, nisam neki papak tamo! Ćao! Volim je kao Boga, ali tačka, kraj, sad sam došao do Kine - besneo je Ša.

Reper je očigledno poljuljan zbog pitanja gledalaca u vezi Tare i njenog bivšeg verenika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

20.05.2021 20:05

Tako trebao odavno da uradi. Samo nije iskreno to kazao.

Goran

21.05.2021 08:55

I ko sada da mu veruje?