MAJKA SANJE STANKOVIĆ PRESEKLA: Ćerki ću da nađem dečka!

Autor:

Zadruga

11.05.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takve reči bi povredile svaku majku. Jovana me je razočarala zbog tih reči, takve laži niko ne treba da izgovara, tvrdi Branka Bahman

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, prntscreen
Sanja Stanković, Branka Bahman

Majka zadrugarke Sanje Stanković Branka Bahman, koja već duže vreme ne živi u Srbiji, kaže da će ćerki sama da nađe dečka jer više ne može da trpi da se blamira po rijalitiju i opet svađa s bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom. Ona je za Rijaliti ispričala da su je povredile Matorine reči vezane za to da joj se ćerka prostituiše, pa sada želi da stane na put svemu što se pred kamerama iznosilo.

- Strašno mi je bilo da gledam kako se Jovana i Matora svađaju. One su bile skladan par, lično sam upoznala Jovanu i imala sam doskoro samo reči hvale. Ona je usledio raskid, u to se nisam mešala, prosto nije moja stvar. Međutim, ovo sada što sam čula otišlo je predaleko. Ni sama ne znam kako je Jovana mogla da priča za stolom tako ružne stvari o mojoj ćerki. Ako vam neko smeta s kim ste nekada bili u vezi, bolje je distancirati se nego iznositi takve neistine i laži.

Branka: Anđelo i Sanja su mi bili preslatki, ali on nije tip muškarca za nju

Šta vas je najviše povredilo u Jovaninom izlaganju?

Foto: printscreen/instagram
Nekašnje partnerke... Sanja i Jovana

- To što je rekla da mi je ćerka prostitutka. Zamislite da čujete tako nešto da neko govori za vaše dete. Pa nije nimalo prijatno. Znam čime se Sanja bavi, odakle joj novac i šta radi. Mnogo je inteligentnija od toga. Takvu laž može da izgovori samo neko ko vam želi zlo i to je sve što mogu da kažem na tu temu.

Dakle, ne mislite da bi njih dve mogle da se pomire u nekom trenutku?

- Ne mislim. Posle ovih teških reči ni ja to ne bih podržala i dozvolila. Dokle više prostitucija? Kakvo je to srozavanje nekoga? Postoje li dokazi? Naravno da ne postoje, a neko vas tako optužuje. To je sramotno.

Sanja je imala i kratku romansu s Anđelom Rankovićem. Kako vam se on čini?

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Veza nije potrajala... Anđelo i Sanja

- Bilo mi je zanimljivo da gledam Anđela i Sanju. Slatki su bili, ali su nekako previše različiti. Mislim da je fin dečko, nisam stekla neki negativan utisak, mada Sanja više voli otresite tipove. Anđelo je ipak previše tih za nju.

Branka: Celo ludilo Maje i Janjuša mi je simpatično

Nedavno je rijaliti napustila Tara Simov. Kakav ste utisak o njoj stekli?

- Tara je još uvek vrlo mlada i ni sama ne zna šta radi. Verujem da će sada napolju tek da shvati koliko je njena veza sa Ša bila pogrešna. Život je tek pred njom, napraviće još mnogo grešaka pre nego što se smiri pored jednog muškarca. Žao mi je što je svojim ponašanjem dovela do toga da je nacija prezire. Nadam se da će skinuti ljagu sa svog imena, ali to može da uradi samo ako ponovo uđe i pokaže bolju stranu sebe.

A Maja Marinković i Janjuš?

- Svakako da ne opravdavam to što je ušla u vezu sa zauzetim muškarcem, ali mi je celo to njihovo ludilo simpatično. Nekako su osvojili simpatije nacije, ali ih mnogi u isto vreme osuđuju. Maja je slična kao Tara po ponašanju, ali bi Janjuš makar, kao čovek koji ima porodicu, trebalo zrelije da razmišlja. Ne znam da li će ostati zajedno, to znaju samo oni.

Kakav ste utisak stekli o Miljani Kulić u ovoj sezoni?

Kristijan nije za moju ćerku!


Branka Bahman kaže da Kristijan Golubović nije tip muškarca pored kog bi volela da vidi ćerku, ali ne krije da joj je interesantan.
- Kristijan mi je bio zanimljiv lik od samog početka, ali ne bih volela da Sanja bude s njim. Pre svega, zato što je zauzet, a potom i zbog toga što nema lepu prošlost. On je prvi ranije za moje dete govorio svakakve stvari, nešto od toga mu nikada nisam zaboravila niti ću. U trenucima kad ju je nazivao svakakvim imenima nije je poznavao. Strašno je kada neko to uradi, ko god da je u pitanju. Uvek sam Sanju učila tome da upozna osobu, pa tek onda da formira o njoj mišljenje. Ne treba imati predrasude o nekome samo zbog fizičkog izgleda - tvrdi Branka.

- Mislim da je pitomija u ovoj sezoni. Bolest roditelja ju je malo smirila, pa se vidi da je mirnija. Nadam se da će da se stabilizuje u potpunosti da bi se posvetila porodici i detetu. Ona je mnogo propatila u tom rijalitiju, nije tamo lako. Svašta se dešava, svako vas napada. To sve treba da se istrpi, a koliko znam, ona je godinama u takvim TV formatima. Treba joj ozbiljna pauza, ako ovako nastavi, sebe će da upropasti.

Ko najviše tračari u ovoj sezoni?

Foto: youtube.com/printscreen
Sanjina majka Branka Bahman

Mislim da su to Sandra Rešić i Marko Đedović, ali smo na to od njega navikli, uvek je takav bio. Što se Sandre tiče, baš me je iznenadila. Nisam znala da je takva. Skroz se drugačije predstavljala u medijima do tog trenutka, ali dobro.

Ko je najveća stipsa?

- Mislim da su to ovi stariji zadrugari. Ovi novi se prilagođavaju i dalje, ne kradu puno i slično. Ko je već bio u nekoj od prethodnih sezona, taj se ispraksovao, pa mu je lako da se snalazi.

Da li biste ušli u rijaliti kod ćerke?

- Bilo je ranije neke priče da se priključim ekipi kad je Sanja prvi put ušla, ali nije to za mene. Nisam u mogućnosti da toliko dugo život stavim na pauzu, a smatram da mi ni to okruženje ne bi prijalo. Tamo su mlađi ljudi, igraju se i šale. Ja sam ozbiljna žena i taj svet me ne zanima.

Fran je kandidat za pobedu jer narod ceni iskrenost


Sanjina majka Branka tvrdi da joj je zasad u rijalitiju najsimpatičniji Fran Pujas jer ne krije emocije.
- Mali Fran mi je zbog izgleda odmah upao u oči. Prvo sam bila zbunjena kada je počeo da priča o kriminalnim radnjama, ali sam ubrzo videla da je iskren. Paula je bila devojka baš za njega, bili su mi simpatični, ali ne znam zašto je iznenada sve puklo. Posle sam videla da je baš patio za njom. Ni tada nije glumatao, već je plakao, svađao se, bilo je svašta. Narod voli iskrene ljude, takvi su obično i pobeđivali u rijalitiju, tako da bi mi bilo drago da uzme nagradu - kaže Branka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading