(VIDEO) KRVARIM, POLICIJU ZOVITE ODMAH: Tara šutnula Miljanu u stomak, Kulićeva vrištala!

Autor: Republika

Zadruga

04.05.2021

09:48

Tara Simov okomila se na Miljanu, a sve zbog toga što je Kulićeva komentarisala to što je Jovana Ljubisavljević proglašena za najperfidniju osobu u "Zadruzi" tokom emisije "Pretres nedelje".

youtube.com/Zadruga Official
Tara nije htela da ostavi Miljanu na miru...

Tara je Miljanu potom počela da vređa, najpre za stolom, a potom se sukob nastavio i u pušionici:

- Ćelava debela k*rvo, ćelava debela k*rvo. Ti bi ustvari volela da si k*rva, gledaj kosu, nemaš ništa- pričala je Tara i krenula da dodiruje Miljanu po perici.

- Ne smeš da mi diraš lične stvari. Sklonite je od mene, nemojte da mi čupa periku", govorila je Miljana, a Tara ju je pljunula. Sukob se nastavio i u kupatilu - a zatim je Milan zamolio Ša da izvede Taru.

youtube.com/Zadruga Official
Ni Ša nije mogao da je smiri...

- Tara, izazivaš je! Izađi napolje - sklanjao je Ša Taru. Miljana je pobegla u pušionicu, a Tara je krenula za njom i nastavila da je pljuje. Tara je pratila Miljanu do dvorišta, a zatim nastavila da je prati po kući.

Kulićeva je čučnula i držala se za stomak, dok je jaukala od bolova.

Produkcija je odmah reagovala i obezbeđenje je istog trenutka izvelo Miksi, verovatno kako bi proverili povrede.

youtube.com/Zadruga Official
Miljana tvrdi da ju je Simovljeva šutnula u stomak...

- Šutnula me je u stomak, imala sam kiretažu. Istog momenta podnosim tužbu. Krvarim, zovite policiju odmah- vrištala je Miljana, a Tara nije želela da se smiri.

Komentari (5)

Loading
Zana

04.05.2021 10:41

Zasto niste napisali sta je predhodno Miljana rekla Tari ? Nazivala je Taru kurvom , ludacom , da je smeste u Lazu Lazarevic.... Takvo verbalno vredjanje izaziva reakciju. Miljana nema pravo nikoga pogrdno da naziva jer je to gore od fizickog kontakta. Zar Miljana sme nekoga da naziva kurva, luda ...? Pa , Miljana se sexsala u rijalitijima , rodila vanbracno , imala kiretaze , a ima i karton kod psihologa , kakila je u tus kabini , po dvoristu , provlacila tudju garderobu kroz fekalije u wc solji , osisala se na nulu.... Uzas !

Sonja

04.05.2021 13:14

@Zana - Dobro joj je MIljana i rekla samo sto obe treba da idu u Lazu.

Miosav

05.05.2021 16:26

Pačavra stalno provocira i treba da je najure više da je ne slušamo i ne gledamo! UŽAS