(VIDEO) NA SAMOM POČETKU POKAZALA DA SA NJOM NEMA ŠALE! Kristina odmah bacila oko na DVA ZADRUGARA, pa otkrila da će Taru i Ša prvo potkačiti!

Autor:

Zadruga

27.03.2021

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina otkrila da će prvo potkačiti Taru i Ša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina otkrila da će prvo potkačiti Taru i Ša

Kristina Spalević nova je učesnica "Zadruge 4", za sam početak je  prokomentarisala aktuelna dešavanja u kući, ali i svoje buduće cimere.

- Ne poznajem nikoga unutra, mislim da mi je to i plus. Vladimir Tomović jeste neko ko dobro izgleda, tu je i Anđelo, on je paket. Mislim, ja komentarišem sada muškarce koji lepo izgledaju - počela je Kristina, pa se predstavila:

- Ja sam iz Novog Sada, pevačica sam, ali sam više radila u inostranstvu, nego u Srbiji. Ja ulazim kao slobodna - rekla je Kristina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Spalević

- Neću da se foliram, Taru i Ša ne mogu očima da vidim. Pokušali su da naciju naprave budalama, mislim da zbog toga nose veći teret. Neću se libiti da kažem za stolom šta mislim o njima - objasnila je Kristina.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading