NE ŽELI DA IM OPROSTI: Kija Kockar odlučila da TUŽI Taru i Ša, uzeće im sve HONORARE koje zarade!

Autor:

Zadruga

27.03.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar odlučila da tuži Taru u Ša!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink, youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar odlučila da tuži Taru u Ša


 

Kijina mama Nadica danima vodi rat sa Tarom i Ša jer je protiv njihove veze. Da bi se oprali, oni sada osuđuju Nadicu kako je rodila dete čoveku koji je bio oženjen i da oni nisu ništa gori od nje.

Međutim, pošto pominju i Kiju koja nije u rijalitiju, ona je rešila da ih oboje tuži i već je bila kod advokata!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

- Kija se neće javno prepucavati, pogotovo ne sa Tarom i Ša. Kako je sama rekla, oni su dovoljna kazna jedno drugom. Naravno, nikada neće podržati činjenicu da je Tara rasturila reperu brak, pa i sama je žrtva javne preljube i to joj je slaba tačka. Samim tim slaže se i sa stavom svoje majke. I što je najvažnije, Nadica nije razvela Kijinog oca, on je bio odvojen od supruge 13 godina pre nego što je upoznao Nadicu. Dakle, on je samo na papiru bio oženjen. Ali da bi izbegla dalja prepucavanja, Kija je rešila da na sudu raspravi sve sa Tarom i Ša, već je podnela tužbe. Tara će morati da dokaže da je Kija imala odnose sa Filipom Đukićem, pošto je pokrenula tu temu, a Ša tuži za pretnje, jer je rekao da će se napolju obračunati i sa Nadicom i Kijom - objašnajva izvor Stara i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

- Kija prvo nije htela da se meša, već da pusti svoju mamu da sama bije bitke, ali pošto Tara i Ša pokušavaju da se peru preko njenog imena i nju upliću u sve, rešila je da stane na put tome. Zato je već bila kod advokata, pa i te honorare što zarade ona će im uzeti na sudu. Čak će i Filip Đukić svedočiti na sudu ako treba i podržaće Kiju - priča izvor.

Domaći mediji  pozvali su Kristinu ovim povodom, ali ona nije htela ništa da kaže dok prvo advokat ne sastavi tužbu za Taru i Ša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

27.03.2021 20:19

Ima pravo da ih tuži ali ne znam da li će dobiti spor.

Odgovori 22 1
Amor

29.03.2021 14:19

Ha, ha, ha, rugala se serpa loncu da ima crnu *icku!

Odgovori 1 11