MIROSLAVA SIMOV REKLA NEVEROVATNE STVARI O ĆERKI: TARA treba da bude uzor devojakama?!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.03.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao u "Zadruzi" goruća je tema danima. Sada se oglasila i Miroslava Simov, majka Tare Simov koja je ušla u vezu sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem, ispričala je svoje mišljenje na ovu temu.

Foto: youtube.com/pink.rs
Miroslava Simov

Miroslava Simov otvoreno je progovorila o ponašanju svoje ćerke Tare Simov u "Zadruzi", a posebno od kada je uplovila u vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša koji je još uvek u zakonitom braku sa Ivanom Aleksić.

Naime, Miroslava je gostovala u emisiji "Magazin In" gde je govorila o svojoj ćerki najiskrenije.

-Da li vi podržavate ovo što je ona napravila? - pitala je Lepa Lukić majku Tare Simov, Miroslavu.

- Ja Taru nisam tako vaspitala. Koliko su moje noge pretrčale, toliko nisu ni maratonci, za te moje borbe. Ne bih o tome dalje. Razumem sve, odrasla je, zrelija je, skače, ima taj stav i hoće njega da brani iako ima 40 godina - dodala je Simova.

Sanja je upitala Miroslavu zašto i da li devojkama treba njena ćerka da bude uzor, a dok je pričala, Ana Korać se nasmejala što je njoj zasmetalo.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Ovako je zvanično počela ljubavna afera Tare Simov i Nenada Aleksića

-Ja ću vam reći kratko, stvari prvo moraju da se raščiste, ako mu je to cilj. Tara je lepa, ne da na sebe, ima više kvaliteta nego mana. Naturalna je, bez obzira na smeh prisutnih. Protivnik silikona što mi se jako dopada. Ana zna da Tara to ne voli, iako se smejala dok sam pričala - kaže Miroslava.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vjera

28.03.2021 11:45

TARA treba da bude uzor devojakama da ne budu takve nemoralne kao ona.