(VIDEO) KRISTIJAN ODLUČIO DA NAPUSTI ZADRUGU, obratio se Željku Mitroviću pa poručio: Ako neće Žeks... Ja IZLAZIM!

Autor:

Zadruga

03.02.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović imao je jedno od svojih uobičajenih obraćanja kameri u blizini spomenika Džastinu Biberu.

On je najavio da će početi da trenira za mečeve protiv jutjubera Ivana Mitrovića Bize i MMA borca Adnana Alića i da će izaći iz "Zadruge" na jedno veče da se bori sa njima, ukoliko Veliki šef ne bude želeo te mečeve da organizuje u Imaginarijumu.

- Valjalo bi, kad nemam ove jake zadatke, da krenem malo i da treniram. Voleo bih čika Sloba Radović da dođe, da se dogovorim sa produkcijom, da se spremam za proleće, za meč. Ako već neće Žeks ovde da pravimo spektakl, onda barem napolje da izađem to jedno veče, pa Pink neka preuzme prenos iz Arene, ili neke druge sportske sale, da napravimo taj spektakl, malo Bizu da izudaram, da se smejemo - pričao je Kiki i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

- Jedan cirkuski meč sa Bizom, i jedan ozbiljan, sa Nanetom Alićem, iz Pazara, sandžačkim lavom. Ja ću kao beogradski miš, da probam, ako mogu malo repićem da ga opaučim, da vidim šta će biti - dodao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading