(VIDEO) Kenan otkačio Rialdu jer se LJUBILA SA JOVANOM!

Autor: Republika.rs

Zadruga

28.01.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla tikva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kenan Tahirović

Zadrugari su za crnim stolom raspravljali o razlozima raskida Rialde i Kenana, a onda je otkriveno i šta se zapravo desilo od kada se zadrugar vratio u Belu kuću.

Naime, prvo je Mina počela da iznosi svoju verziju ovog novog ljubavnog kraha u rijalitiju, a zatim su Rialda i Kenan osuli drlje i kamenje jedno na drugo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ja sam pričala sa Sandrom i Rialdom, meni je to čudno, baš sam slušala te teme kada se pokrenu sa Matorom, znam da on nikada nije ustajao i govorio nešto, uvek je opravdavao, ali posle njegovog povratka se nešto desilo. Da je ovo samo jedan razlog, ja sam sinoć neki moj zaključak, mislim da je on podvojena ličnost, znam kada je on bez razloga došao i pitao me kako sam i rekao da se vratio samo zbog Rialde, tako je bio rekao meni, ali i Sandri. Smatram da njih dvoje rešavaju uvek neke probleme ispod jorgana, on je taj koji govori da ne treba da se raspravljaju za stolom, a on je tako završio sa njom za stolom. Ne znam, mislim da postoji sigurno nešto, ali da mi ne znamo šta - rekla je Mina.

 

 

Nema šta - rekao je Kenan.

Ti si ozbiljan lažov, ja nisam videla ovakvog čoveka! Malopre ja sam mu prišla da porazgovaramo, on je meni rekao da je njemu jasno, da je bio napolju i da mu je sve jasno. Nakon toga, on je držao diplomatske odgovore, on samo ćuti kada ga nešto pita, nema on šta da se iznervira, sada je slagao. Da sam najgora na svetu, ja uvek kažem onako kako jeste, što na um to na drum. Isto tako, slažem se sa Minom, Kenan je prvi taj koji je bio da se ne daje povoda, mi smo i te kako imali svađa i rasprava, ali mi smo to rešavali na naš način, a sad zašto je on ovako odlučio da uradi, to ne znam, kaže da se sinoć tako osećao, pa kako se osećao za prethodnih pet meseci, sigurno da postoji pozadina, ali neću ga pitati niti me zanima. Ja sam ga pitala šta je to, on je rekao da je nebitno - rekla je Rialda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading