Nakon optužbi za prostituciju, oglasila se i Aleksandrina majka: Ona nema mozga!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zadruga

29.12.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da je nije branila!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Aleksandra Nikolić

Boravak Aleksandre Nikolić na imanju u Šimanovcima svakodnevno izaziva kontroverze, a sve to se održava i na njenu porodicu.

Podsetimo, starleta je "uvučena" u tzv. aferu Bujanovac, gde ona priznaje da je radila kao animir dama, dok nekolicina zadrugara tvrdi da se tamo bavila najstarijim zanatom.

- Ja sam za nju sve živo dala i svega sam se odrekla. Nije mi lako. Jedva sam je izlečila, a sad da neko po njoj gazi i da priča gnusne laži, ja to neću da dopustim. Ona je nežna, više nema mozga nego što ima da radi sve te stvari. Ološi jedni! - besno je poručila Aleksandrina majka, piše Alo.rs

 

 Možeš da radiš u kancelariji i da budeš najveća d****a, ali i da radiš u kafani i da budeš najveća dama. Tu nema pravila, sve je to stvar karaktera. Sve što se priča i piše o njoj, to čita njen otac i onda mi šalje poruke, pa mi nije dobro ni od njega - dodala je skrušeno Slovenka.

- Ne pravi on meni probleme, jer pokušavam da budem korektna. Tolerantna sam, ali me on obasipa porukama, grdnjama i pretnjama!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading