(VIDEO) NE ŽELIM DA HRANIM HIJENE! Jovana misica se obratila porodici povodom proslave rođendana, poručila im DA JOJ NIŠTA NE ŠALJU!

Autor:

Zadruga

22.01.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će joj zameriti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević je nakon emisije "Gledanje snimaka" otišla do statue Džastina Bibera, kako bi se obratila svojoj porodici povodom proslave 25. rođendana. Ona je odlučila da ipak ne slavi rođendan, pa je mami poručila da joj pošalje samo tortu.

Ja neću biti vesela, htela sam da mi pošaljete šolju sa slikom, molim dugo za to. Što se tiče torti, štagod da odlučite, najviše to pravite. Želela sam bakine kiflice sa susamom. Govorila sam i viljuške, kašike, nož, ali ne želim ništa od toga. Shvatila sam da nemam čemu da se radujem. Od kada sam vas videla, ja sam dobro, ali kradem Bogu dane. Imala sam utisak da mi niko ne veruje. Sada kada vidim šta se dešava i kada puštaju klipove, kada osobe kažu jedno, a onda u četvrtak vidim drugo, ja se pitam da li sam normalna što verujem ljudima. Stvarno sam se radovala 25. januara, ali više ne. Ne želim da ga slavim. Slaviću ga kad izađem sa ljudima koje volim. Ovde me niko ne voli, sto posto sam sigurna. Samo tortu želim. Ali ako mama smatra da nisam u pravu, šaljite šta hoćete i možete - govorila je misica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

Pozdravljam tvoju porodicu - ubacio se Stefan Šebez.

 

 

 

Ne želim da hranim hijene. Ni sok, majko. Čemu da se radujem? Htela sam čestitke, ali kolektiv je kriv što ih nećemo imati. Ja sam sve poštovala. Tako da, što se mene tiče samo torta. Od poklona ništa, ali pošalji mi, mama, sve iz ormara - istakla je Jovana.

Detaljnije pogledajte  u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

23.01.2021 10:30

Svi voditelji instruirano su pokušavali da joj smeste, ali ne da se Joca, izdrži lavice sva nameštanja

Adam

24.01.2021 09:56

I zadrugari je ne vole jer neće sa njima u krevet. A zadrugarke je ne vole jer je prirodno lepša od svih.