MARINKOVIĆEVA U STRAHU! Maja imala odnose sa Čorbom dok je bila sa Janjušem: Lagala Marka da je kod oca, a otišla sa Milanom u Zagreb!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković imala je se*s-kombinaciju sa Milanom Jankovićem Čorbom u vreme kada je bila sa Markom Janjuševićem Janjušem u turbulentnoj vezi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Crnokosa starleta krije mnoge tajne koje bi mogle da joj se obiju o glavu ukoliko sazna njen dečko ili Taki, koji nema pojma kakva je razvratnica njegova ćerka. Iako se kune kako ona voli samo Janjuša i kako mu nema ravnog, te da je spremna da umre za njega, nije baš tako. Naime, u vreme između "Zadruge 3 i 4", kada su bili slobodni da se odmaraju i rade šta hoće, ona je utehu od svađa i skandala sa Crnogorcem pronašla u aktuelnom zadrugaru, ali oboje to kriju.

- Maja je neko ko živi da bude voljena i da voli, ona deluje kao devojka lakog morala i kao sponzoruša, ali ona to u duši nije. Ona ne može da sakrije da je lože skromni i prosečni momci. Uvek se zaljubljivala u one koje nema pas za šta da ujede i onda im je ona pomagala. Od školskih dana pa nadalje bila je takva i ostala je takva. Iako je nekima bio šok što je Janjuš njen izbor, nama prijateljima nije jer znamo da Maja nema kriterijume.

 Janjuš ulazi u lift, a Čorba se penje peške stepenicama. Vidite da on ni sada ne može da sakrije da je imao nešto da Majom


Takav je i Čorba, i on se njoj jako dopada, ali to je nešto što datira od letos. Iako samo nas dve njene drugarica znamo za to što se među njima desilo, ja želim da to obelodanim. Neću da Maju zovu elitnom prostitutkom jer ona voli skromne momke - počinje priču njena veoma dobra prijateljica, pa nam otkriva kako su se zadrugarka i zadrugar spojili i šta se među njima odigralo.
RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

- Čorba je znao da će ući u "Zadrugu 4", pa je počeo da piše Maji da mu se javi, da mu pomogne sa savetima. Ona je ušla na njegov profil i odmah je odlepila. "Ženo, on izgleda kao mladi Janjuš. Plav je, običan, skroman, ali mnogo se*si. Slao mi je govorne poruke, glas mu je do jaja. Svršim kad mi priča. Ima da nabijem rogove Janjušu sa ovim malenim. Baš ne briga. Dok on ide kod žene, ja ću kod Čorbe. Neće nikada saznati, ali ja ću se osećati super", rekla mi je ona svoje namere. Nisam bila za te paralelne veze, nisam bila ni za se*s-šeme, ali znate Maju, nema toga što ona neće da uradi ako zacrta. Pozvala je Čorbu u svoj stan, bila je sama. Janjuš je tada imao svađu s njom, pa je otišao kod žene. Nisu se čuli danima i to je bilo idealno da ona sebi da oduška. Čorba je dotrčao kod nje. Sačekala ga je opasno izazovna, skoro pa gola. Kada je video, oči su mu bila kao laseri - priča starletina prijateljica odlično upućena u sva dešavanja aktuelne zadrugarke. Otkriva da nije bio samo se*s za jednu noć, već avantura koja je potrajala.

 

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Maja je tada počela se*s-šemu sa Čorbom, viđali su se svako malo. Nije to bio samo se*s, gledali su filmove, kuvali su, mazili se, ali sve u njena četiri zida. Čak su i letos putovali na tri dana u Zagreb, a Marku je tada rekla da je kod Takija, da Takiju nešto nije dobro i da mora da sedi s njim. U isto vreme kada se viđala sa Čorbom dolazio je i Janjuš kod nje, uglavnom da joj traži pare i pomoć. Kako ga voli, nije ga odbijala. Imala je se*s s njim, a onda je iste večeri kad on ode zvala Čorbu da se mazi s njim. To je bio haos. Janjuš ulazi u lift, a Čorba se penje peške stepenicama. Vidite da on ni sada ne može da sakrije da je imao nešto sa Majom iako ga je zamolila da ćuti i sakrije sve. Skida je pogledom i želi da je blizu nje. Ni ona nije imuna. Ali voli i Janjuša i svesna je da bi je on ubio kada bi saznao da ga je varala, a on ostavio ženu zbog nje. To bi bio karambol. Iako je ona jaka, Čorba već popušta. Vidim da se jedva suzdržava da je ne zagrli i poljubi. On je baš slab na nju. Neka im je bog u pomoći narednih dana - završava prijateljica Maje Marinković.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Čorba pucaju od želje da se zagrle!

Maja Marinković i Milan Janković Čorba su se odmarali u pabu, gde su ćaskali o temama koje su aktuelne u kući.
Oni su u jednom trenutku prekinuli razgovor i bili veoma simpatični, te su počeli da se smeškaju jedno drugom, što je jasan znak da se jedva suzdržavaju da se ne zagrle.
- Što se smeješ? Prvi se smeješ, oči ti se smeju - nasmejala se Maja.
- Ti se prva smeješ. Kako si to videla - dodao je Čorba

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Taki: Maja u Milanu vidi zaštitu!

Radomir Marinković Taki je otvoreno progovorio o ćerki Maji Marinković i njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i sa Milanom Jankovićem Čorbom. On je primetio da je njegova ćerka sve bliža sa kontroverznim muzičarem i to ga raduje.
- Maja je i dalje zaljubljena, nadam se da će se odljubiti. Zaljubljena je u nesretnog Janjuša. Maja je našla zaštitu u Kristijanu, u Čorbi, da se skloni od Janjuša. Nemoguće je da se emocija izbriše za dva dana - rekao je Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading