(VIDEO) NECA ZAPOMAŽE I JECA! POMOZITE MI, ZALJUBLJEN SAM U BORU: Tiktoker traži da MU ISPUNE OVO!

Autor:

Zadruga

22.12.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazic Neca

Nenad Lazić Neca molio je Drvo mudrosti da porazgovara sa njim, a kada mu se Drvo obratilo, Neca je molio da mu pomogne da spremi poklon za rođendan Milice Kemez.

Neca je tražio od Drveta da pokloni Milici i Bori Santani da provedu noć na Rajskom ostrvu.

- Drvence molim te pomozi mi, ja hoću da spremim Milici i Bori poklon. Šta god treba ću uraditi, dobio sam mali budžet juče i nisam mogao da joj napravim tortu. Molim te Drvence, ja mnogo volim i Milicu i Boru, u njega sam čak i zaljubljen. Ja mogu samo sa tobom iskren da budem. Meni su rekli da su moji tužili Boru, a ja to ne želim da oni vode moje bitke - rekao je Neca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez

- Ko ti je to rekao? Neco, biće vremena za tajne zadatke - reklo je drvo.

 - Odričem se nedeljnog honorara, samo ako možeš da mi pomogneš. Hvala ti Drvence, molim te da to bude u roku od sata, da to spemim sve. Molim te Drvence - molio je Neca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazic Neca

- Drvce molim te javi mi se ja ne mogu, nije mi dobro. Oduzmi mi sve od nedeljnog honorara, ali ja to moram da uradim. Ja nisam izmislio da sam zaljubljen u Boru, nisam izmislio da sam homose*sualan, ali jesam da me je on provocirao, ali Drvce ja mnogo volim Milicu molim te mi se javi - D pričao je Neca.

- Pomozi mi Drvce, nisam folirant, treba mi pomoć, ja ne lažem nikada, molim te - sve vreme je Neca molio Drvo da mu se javi, a onda se sklupčao na travi i zaplakao.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Džama

22.12.2020 17:24

Dečko je izgubljen.

Odgovori 12 0
Deka

22.12.2020 20:50

@Džama - Dečko lukavo glumi.

Odgovori 10 0