(VIDEO) MLADIĆ KOJI JE SLUPAO ZLATNU PANAMERU OTKRIVA ŠOK DETALJE: Ana Korać VARA LJUDE, a evo i kako!

Autor:

Zadruga

18.12.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić koji je slupao poršea panameru poznatiji pod nadimkom Nerad Tips otkrio je šok detalje kako starlete varaju narod.

RepublikaFoto: instagram.com/anakorac.official

Naime, po društvenim mrežama brzinom svetlosti se rasprostranio novi način brze zarade, gde poznate i estradne ličnosti reklamiraju dojave za utakmice i navlače ljude da se klade sa abnormalnim ciframa kod dotičnih "kladioničara" te ih oni za dobro izreklamiran posao, gde je dosta ljudi izvrbovano, papreno plaćaju, izmeđuostalog i starlete, među njima i trenutno najpoznatiju Anu Korać.

S tim u vezi oglasio se momak koje se zove Nikola Keljanović, a na Instagramu se predstavlja kao “Nerad tips" koji za sebe kaže da je “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”, a kada je reč o njegovom stilu života na koji je ponosan – žurke, žene, dobra kola, kaže da “predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti”. Ono što je rekao o Ani Korać šokiraće vas:

- Prenosim njene reči od a do š: "Šta mene briga koga je on zajebao, meni je bitno da je on meni platio story." On nije zajebao nekog nebitnog, već čoveka koji tebe prati na tom istom Instagramu. Zajebala si svog idola, izneverila i razočarala.I ja dobijam ponude svakodnevno i uvek odbijam, neču da reklamiram nešto za šta nisam siguran da je ispravno da ne razočaram svoje fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading