(VIDEO) Đole sasuo Ivani sve u lice, ona nema ni trunku POKAJANJA: Sve što sam uradila, uradila sam iz DOSADE!

Autor:

Zadruga

18.12.2020

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo joj je zamerio!

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Đorđe i Ivana Marinković

Ivana Marinković je rano jutros pričala o svom ponašanju sa Đorđem Milutinovićem, a pre toga je upitala Ninu Oluić kako je Dragana Mitrović. Podsetimo Dragana i Stefan Šebez su ponovo u lošim odnosima, od kako je Mitrovićeva videla klip sa žurke gde Stefan flertuje sa Ivanom.

- Kako je Dragana, šta je sa njom? On mi je rekao da je gotova priča, bla, bla bla. Ja rekoh okej, onda možemo da se družimo normalno kao pre. Normalno smo pričali, on ćuti ovde sad, ona plače... Ne razumem - pitala je Ivana.

- Završili su oboje zbog te sumnje za vas dvoje i videli smo snimak - otkrila je Nina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Đorđe i Ivana Marinković

- Meni se on nije dovoljno sviđao. Smatram da treba da me odvučeš sa strane i kad grešim, a ne da me javno kanališ - priznala je Ivana Đoletu o Šebezu, te mu zamerila što ju je javno prozvao zbog ponašanja.

- A da kažeš da ti nisam bio prijatelj nikad? Dva puta! Ja sam te svako veče pazio i mazio i tešio. Đedović se namunjio da ti j.m. Ja sam išao kod njega da to ne radi. Kod Tomovića, kod Anđela. Kod Miće sam išao da ti pomognem. I ti posle svega toga, ti se smuvaš sa Šebezom. Da li je moguće to? Izvadiš k*rac i pop*šaš se i po Mići i po meni. Ja sam svaki dan ćutao i onda kad si rekla da ti nisam prijatelj, dva puta... Tad si mi se isk*njala po glavi - rekao je Milutinović.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Đorđe i Ivana Marinković

- Da li je moguće da sam ja za sve situacije kriva? Šta da radim da budete svi zadovoljni? Sve što sam uradila, uradila sam iz dosade - istakal ej Marinkovićeva.

 

- Da li je moguće da iz dosade to radiš? - pitao je Đole.

- On treba da vodi računa, ne ja. Bilo mi dosadno i igra malo - istakla je ona.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading