Pokušala da se ubije u Zadruzi? Svi pričaju da je Elena sekla vene u rijalitiju, oglasila se učesnica i otkrila pravu istinu!

Autor:

Zadruga

09.11.2020

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruge jutros je diskvalifikovana iz rijalitija, bila je u Urgentnom, ali razlog za izbacivanje još nikome nije jasan!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Elena Stojčić

Na društvenim mrežama počela su uveliko spekulisanja o tome kako je Elena pokušala samoubistvo, a sve je dodatno podgrejano pričom Rialde Karahasanović.

"Valjda pokušala da se ubije? Valjda da prereže vene. Videla je valjda Nataša i Aleks kako nešto križa na ogledalu, neku noć, u subotu. Pričala da je Fran đavo... Da ima suicidne misli... Gutala tablete, sekla vene", pričala je Rialda.

 Elena se ubrzo oglasila i demantovala ove navode:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Elena Stojčić

"Htela sam da skrenem pažnju na sebe da razgovaram sa produkcijom popila sam više vitamina. U Urgentnom čak nisu ni izveštaj hteli da pišu. Sve je izmišljotina, kakvo staklo nisam se sekla. Ne znam odakle ti komentari, dobro sam, savršeno sam", rekla je Elena.

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavio  i snimak na kojem "guta tablete".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bojče

09.11.2020 21:30

Umesto da joj pomognu oni je diskvalifikovali.

Sloba

09.11.2020 21:33

A zadrugari na djubrište izbacili njene stvari.