(FOTO 18+) "KONZUMIRAO BIH TE NON STOP"! Zadrugarka potpuno GOLA pokazala čime raspolaže: SVE SE JASNO VIDI, A RI*ICA VIRI! - POTRES NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Autor:

Zadruga

01.11.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreloooo!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Bivša zadrugarka i fitnes insturktorka Ljuba Pantović pre izvesnog vremena dobila je i drugo unuče, kada je njena ćerka Aleksandra Subotić na svet donela dečaka. 

Ipak, to nije sprečilo Ljubu da se ne ponaša u skladu sa godinama i novim ulogama koje je dobila.Bivša zadrugarka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga, a grudi je prekrila sa dva cveta.

 

 

 

Ljuba je sedela na radnom kuhinjskom stolu, a njen s*ksepilom nabijen pristup, dodatno je začinila sa elementima karakterističnim za filmove za odrasle. Preciznije, nije se izula već je ovako golo telo ukrasila cipelama sa vrtoglavo visokim platformama. 

 

 

- Da li je i kod vas za ručak riba - dodatno je provocirala Pantovićka, a komentari su se samo nizali. 

Uglavno su komentare ostavljali oduševljeni muškrarci:

"Tebe bih konzumirao nekoliko puta dnevno", "Vrela", "Kako si dobra!", "Ostaviću tebe za dezert!", ali je bilo i negativnih komentara. 

- Bruka, da te unici i zetovi ovako gledaju - ostavila je komentar nepoznata žena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mare kralj

01.11.2020 17:35

Svaka čast za ovaj tekst, odnosno sliku. Hvala novinaru koji mi je ulepšao dan.