(HOT VIDEO) KRISTIJAN ODLEPIO ZA OVOM ZADRUGARKOM! Skinuo je, pa radili prstići DOLE, GORE - KAMERE SVE ZABELEŽILE!

Autor:

Zadruga

14.10.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prštalo sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je i sinoć organizovao spektakularnu žurku za zadrugare, a na samom početku noći za atmosferu se potrudila pevačica Ljupka Stević, koja je oduševila zadrugare.

To su bili Kristijan Golubović i Jovana Tomić Matora, koji nisu bili raspoloženi za slavlje. Kristijan se u jednom trenutku predomislio, pa je otišao na žurku, gde je čak i zaplesao sa Sanjom St

Ovo dvoje zadrugara su imali loš početak, zbog toga što je Sanja zamerila Kristijanu na komentarima odmah po svom ulasku na imanje, ali su nakon toga izgladili odnos i sada postaju nerazdvojni.

Kristijan već dva dana i masira ovu zadrugarku, kojoj pomaže zbog toga što ima bolove u leđima.

Bora Santana je odlučio da se prepusti svojim emocijama, pa je igrao vrelo sa Ljiljanom Stevanović Lili, a onda ju je i poljubio.

Zabranjena ljubav Alena Hadrovića i Maje Marković sve je bliža ostvarenju. Iako ova zadrugarka ima verenika, ona se ne razdvaja od Hadrovića u poslednje vreme, a tako je bilo i na žurki.

Nekoliko drama se sinoć desilo, a jedna od najupetačljivijih bila je drama Ane Bulatović. Naime, pevačica se rasplakala kada je ugledala svog bivšeg u bendu Ljupke Stević, a kasnije je otkrila da je to oženjeni muškarac sa kojim je bila.

Još jedna zadrugarka je plakala sinoć. Matora je briznula u plač od stresa kada je saznala da je Sanja plesala sa Kristijanom.

Ali, nije sve bilo tako crno. Na žurki su se desile i nove simpatije i to između Tare Simov i Anđela Rankovića.

Svoju dramu imali su i Milica Kemez i Bora Santana. Kemezova je otišla u sobu za rehabilitaciju, gde spava Bora, i bila uporna u tome da sve stvari isteraju na čistac, iako su mnogo puta vodili rasprave od njegovog ulaska.

Ono što će zasigurno biti tema narednih dana je odnos Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića, koji su vodili višečasovni razgovor u hotelu "Zadruga".

Njih dvoje nisu mogli da prestanu da pričaju, pa su tako čak i oborili rekord koji su držali Bane Čolak i Ivana Krunić. Ovo dvoje zadrugara su se uspavali oko 9, a ostaje da ispratimo kako će se ponašati kada se probude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading