POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRINE MAJKE: Tužiću mnoge koji je povređuju, za moje dete ću poginuti ako treba

Autor:

Zadruga

13.10.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Lunise povređena je i razočarana postupcima Filipa Cara, koji je njenu ćerku Aleksandru Nikolić povredio u više navrata, a kako sama ističe, mnoge će izvesti pred pravdu suda za izgovorene laži o njenoj ćerki, te u potresnoj ispovesti kroz suze govori da bi bila najsrećnija kada bi Aleks napustila "Zadrugu"

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Aleksandra Nikolić

Filip se ponovo posvađao s vašom ćerkom, uz reči: "Ne mogu da gledam tvoju šugavu facu", i nazivao je pogrdnim imenima. Kako vi, kao majka, komentarišete njegovo ponašanje?

- Pa šta bih mogla da mislim o takvom čoveku. Mnogi će se naći na sudu, mnogi će zažaliti zbog svake reči, tako da ja, kao roditelj, jednostavno, najbolje znam ko je i šta je moje dete. Te gnusne reči, povrede mog deteta zaista su postale abnormalne. Za moje dete ću poginuti, meni moj život nije bitan, bitna mi je samo ona! Jeste se zaljubila u Filipa, to je njena katastrofalna greška, ali takva je trenutna situacija. Drugo, moje dete se borilo sedam godina sa bolešću pluća, od koje sam je jedva izlečila. Da ja gledam da mi je tamo neko guši, da mi je tamo neko maltretira i izmišlja neke priče, to neće moći da prođe tako. Mnogi će da budu na sudu, mnogi će debelo platiti za svoje reči. Ogorčena sam užasno, jako loše se osećam i to je to, želim da razgovaram sa detetom i da je čujem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Koga ćete među prvima da tužite, Mina je iznela da poznaje navodno ljude koji će potvrditi da se Aleksandra bavila najstarijim zanatom u Turskoj?

Aleks je imala problema sa plućima više od pet godina i plašim se za njeno zdravlje

- Neću ih ja nabrajati, kada ih sud bude pozvao, oni će doći, pa ćete videti ko su ti ljudi, tako da uopšte ne želim da spominjem imena dotičnih osoba. Možete da pretpostavite koga bih mogla da tužim.

Među prvima Minu Vrbaški?

- Ne želim da komentarišem o tome, videćete kada bude sve to prošlo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Mina Vrbaški

Tužićete ih za iznošenje navoda da je Aleksandra bila prostitutka?

- Ma ne može moje dete niko da optužuje za neke stvari i kraj priče, apsolutno ne želim da govorim o njima jer su totalno nebitni ljudi za mene i moje dete. Totalno su mali miševi. Jadni su i bedni, toliko nisko udaraju, iskompleksirani su i ne znam šta hoće od nje, za mene su oni dno dna. Moje dete i ja nismo u toj priči, nemamo tu dušu i nismo nekoga pokopale da bi došle do nečega. Moje dete je maksimalno iskreno i korektno.

Jeste se zaljubila u Filipa, to je njena katastrofalna greška, ali takva je trenutna situacija

Filip Car je bio često nasilan prema njoj, da ste mogli to da sprečite, kako biste postupili u takvim situacijama?

- Šta bih mogla da mu kažem kao majka? Zamislite sada vi da vam je dete tamo i da se tako neko ophodi prema vašem detetu. Ponaša se kao jedan veliki manipulator.

Smatrate li da je psihički pala zbog te priče sa Filipom Carom?

- Ona je dosta jaka, ali ovi udari na moje dete od svih, osim Miće, jesu užasni, zamislite kako biste se vi osećali. Ona nikada nije išla kod psihologa, osim dok je bila u osnovnoj školi, ali prosto mislim da ne bi bilo loše da ode kod psihologa da pomogne detetu koliko god je to moguće.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo je iskreno biće i kulturan momak

Šta mislite o Anđelu Rankoviću?

- Anđelo mi ne deluje kao nevaspitano dete, ima kućno vaspitanje. Dečko nije loš i ima on kvalitete dovoljne da ne mora da se igra rijalitija. Mislim da je maksimalno iskren. On je jedno iskreno biće i na svom mestu.

 

 

Da li ste Filipov tip ličnosti mogli da poistovetite sa njenim bivšim dečkom, koji ju je izbacio na granici, pobacao joj stvari i oduzeo telefon?

- Ne znam zaista o čemu se radi, ja sada čujem neke novosti o kojima uopšte nemam pojma. Apsolutno nemam pojma ništa o tome. Nije mi dete nikada reklo ništa o tome. Ja znam za njemu vezu, ali ne znam šta se to desilo. Ona zna da sam ja vrlo slaba što se tiče nje i ona je moj život, živim za nju, ona je moje sve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Sa kakvim se zdravstvenim problemom suočavala Aleksandra?

- Imala je problema sa plućima više od pet godina i mnogo se plašim da će ovi svakodnevni stresovi uticati na njeno zdravlje i nije dobro, verujte mi. Šaljem joj zimske stvari i razmišljam se da li da joj šaljem, da li da joj ne šaljem jer bih najsrećnija bila kada bi mi dete izašlo iz rijalitija.

 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

 

Mića je jedini prijatelj mom detetu

Da li Snežanu Ojdanić smatrate glavnim krivcem za potenciranjem stavljanja imena vaše ćerke u pogrešan kontekst i kakvo je vaše mišljenje o Lepom Mići, koji je Aleksandru ohrabrio da kaže istinu?

- Ja Miću znam dugo godina, mi smo bili kolege. Izostaviću Miću iz priče o tome da je manipulator jer to nije, ne želim ništa loše o njemu da kažem. Mića je najkorektniji prema njoj, jedini prijatelj mom detetu i sigurno da nikada nije imao lošu nameru, o njemu mogu reći samo najbolje. Snežanu ne želim da komentarišem.

 

U kakvom je stanju bila Aleksandra kada je uhapšena u Turskoj?

- Upućena sam u to, kada je došla u Srbiju, ispričala mi je da su ih pritvorili, da su postojale zaista te dve devojke koje su se bavile prostitucijom, to su neke dve sestre, tako mi je Aleksandra ispričala. Te dve sestre su zakazale viđanje s nekim klijentom, trebalo je da se vide, a one nisu to ispoštovale, pobegle su, taj klijent je slučaj prijavio policiji, policija je došla i pohapsili su i nevine devojke koje su radile kao promoterke. Tu su bila i deca sa fakultetom, obrazovane devojke, upoznala sam i roditelje tih devojaka. Šta će, to su dobra deca koja se bore, neće da rade za 20.000 ili 30.000. I sami znate poteškoće ove jadne i namučene zemlje.

 

 

 

Ko vam je najiskreniji u trouglu Anđelo-Nataša-Ivana?

- Meni je tamo iskren samo Mića i moje dete, trećeg nema. Toliko foliranja, toliko glume, podmetanja, katastrofe, toliko ljigavosti.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Na Paulinoj strani više nego na Franovoj

Da li više podržavate Frana ili Paulu i zbog čega?

- Ja podržavam Paulu zato što mi je gotivna, posebna mi je i postala mi je jako draga devojka. Na njenoj sam strani od prvog dana.

 

Kako komentarišete intimiziranje Maje Marković i Alena Hadrovića?

- To je njena stvar i nešto u šta ja ne želim da se mešam. Niti ja nju poznajem niti želim da je komentarišem po tom pitanju.

Kako vam se čini Kijina mama, koja brani Kiju od oprečnih komentara Vuka Moba?

- Dobra je duša Nadica, boemčina je, OK je ona meni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Vuk Mob i Nadica Željković

 

Kako Aleksandrin otac komentariše njeno učešće u rijalitiju?

- Ja ne želim da ga komentarišem apsolutno.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Pitajte Minu koliko je dobila novca da mi dete naziva prostitutkom

Mina je iznela informaciju da poznaje ljude koji tvrde da je Aleksandra imala sumnjivu prošlost?

- Pitajte je samo koliko je novca dobila za te ozbiljne laži. U današnjem svetu napredne tehnologije može apsolutno sve da se izmontira i da se uradi. Ja znam šta je moje dete!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading