Zonjićeva odustala od muškaraca, sada voli žene: Marijana ulazi s devojkom u "Zadrugu 4"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić i Aleksandra Krstić ulaze u "Zadrugu 4" kao lezbo-par koji će praviti haos i smicalice ostalim zadrugarkama. Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da pronađe muškarca svog života atraktivna plavuša Marijana digla je ruke od jačeg pola. Ona je shvatila da njenu nežnu dušu može da razume samo žena, dok je muškarci samo povređuju.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Rijaliti otkriva da se Crnogorka spanđala sa zemljakinjom sa kojom se već godinama druži, a sada su obe odlučile da naciji pokažu kako izgleda ljubav između dve žene.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Aleksandra Krstić

- Marijana je mnogo propatila zbog muškaraca, nijedan je nije voleo kako treba niti su je poštovali. Onako lepu, dobru devojku, pa kako nju da ne voliš? Marijana je stvarno melem za dušu kada je zaljubljena. Udovoljava partneru, trudi se maksimalno. Onda se uvek dešavalo da je skotovi prevare sa nekim namigušama. Patila je ona kao niko zbog raznih drkoša koji nisu znali da je cene. Setite se kako su se prema njoj ponašali u "Zadruzi 1". Ismevali su je, nazivali pogrdnim imenima. "Muškarci su prokleta bića. Oni su stvoreni da muče nas žene. Mene nijedan nije čuvao, mazio i pazio. Ogadili su mi se. Muško više ne želim da čujem i vidim. Ni na mapi. Neće više Marijana sa dripcima imati posla. Prelazim na žene", rekla mi je ona u jednom razgovoru. Mislila sam da se šali i da je to samo odbrambeni mehanizam, da će da je prođe. Ipak nije bilo tako.

Marijana: Mene nijedan nije čuvao, mazio i pazio. Ogadili su mi se. Muško više ne želim da čujem i vidim. Ni na mapi

Kako dalje otkriva izvor blizak Zonjićevoj, šokirala je porodicu i prijatelje kada je obelodanila da je u vezi s devojkom.

 
Foto: instagram.com/printscreen

- Marijana je obelodanila da je u ljubavi s Aleksandrom, bili smo u šoku svi! Znamo da se njih dve druže otkad znaju za sebe. Uvek su između njih bile neke varnice, ali smo svi mislili da se samo zezaju i da je u pitanju samo šala. Umele su da se poljube pred svima nama, da se maze. Da igraju provokativno, ali niko nije sanjao da će se spojiti na ovaj način. Aleksandra je jako temperamentna devojka, ona je kao Marijanin zaštitnik. Ima da je čuva u "Zadruzi" od svih koji je budu napadali. "Ne dam nikome moju Marijanu, samo neka neko proba da je uvredi. Ima da lete zubi po Šimanovcima. Ona je moja duša. Mi smo kao jedno. Bićemo najlepši lezbo-par, ali stvarno", rekla mi je Aleksandra jednom na kafi - otkriva zajednička prijateljica ove dve kontroverzne Crnogorke.

Kako dalje navodi, obe će praviti haos u Beloj kući i raskrinkaće sve one koji su lažnjaci, posebno žene koje se foliraju:

 Aleksandra: Ne dam nikome moju Marijanu, samo neka neko proba da je uvredi. Ima da lete zubi po Šimanovcima


- Aleks i Maja će biti pravedne, gledaće svoja posla, ali će učestvovati u diskusijama za crnim stolom. Biće aktivne, ali samo gde treba. One će tamo da se vole, da pokažu šta je ljubav bez svađe i užasnog ponašanja kakve smo viđali po "Zadruzi" godinama unazad. Dogovorile su se da će zavoditi i muškarce i žene. "Ima da otkrijemo koje su sve devojke lezbijke ili barem imaju pretenzije i latentne su lezbo. Takođe, ima da raskrinkamo i sve one koji su latentni gejevi. Žena to može da oseti. Neće nam se izvući nijedan takav. Bićemo im kao radar. Ima da proklinju dan kada su ušli u rijaliti", rekla mi je Marijana kroz osmeh. One se uveliko spremaju, neće ući odmah, već malo kasnije, kada se atmosfera malo zahukta, kada vide kako prema kome da se ponašaju - završava izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Marijana bila sa Adamom Đoganijem

Marijana Zonjić imala je ljubavnu vezu s Adamom Đoganijem u "Zadruzi 2". Njihova veza je bila stabilna dok se njegovi nisu umešali u ovu ljubav. Luna nije bila saglasna da se njen brat zabavlja s devojkom lakog morala, kako su je tada žigosali. Oni su ubrzo raskinuli, ali Adam nikada nije preboleo lepu Marijanu.

 

Matora i Sanja prvi lezbo-par

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković bile su prvi lezbo-par koji je obelodanio ljubav pred kamerama rijalitija. Iako su u početku krile da su zajedno i da se vole, posle nekog vremena priznale su da su u vezi. Jovana je prva ustala i rekla da ona voli Sanju, a onda je i plavokosa starleta dodala da je ovo njen prvi izlet u lezbijske vode i da istinski voli Matoru. Veza je trajala neko vreme, a onda su raskinule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Luka

04.09.2020 09:20

Za pare će sve da rade. To nisu pravi lezbo parovi.

Mina

04.09.2020 10:18

Uce zajedno ukoliko Aleksandra izadje iz Parova predje u zadrugu hahagag