(FOTO) AUUU! Sin Kristijana Golubovića je BRUTALAN FRAJER, nije razgovarao sa ocem godinama: Evo kako sad izgleda - PAŠĆE VAM VILICE KAD GA VIDITE!

Autor:

Zadruga

31.08.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je još tokom boravka u rijaliti programu "Farma" na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek posle 20 godina!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kristijan Golubović

Naime, kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti, pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog detetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime.

Stoga je Golubović pre ulaska u "Farmu" otišao u opštinu i priznao očinstvo. Golubović junior nije hteo da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući. Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom posle smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posećivao dok je bio u zatvoru. Posle Kristijanovog hapšenja Lazar se nije pojavljivao u medijima.

Kristijan je godinama u braku sa Ivanom Veljković, koja već 8 godina sama podiže njihovo dete. Par ima ćerkicu Veru.

Foto: Instragram Printscreen
Foto: Instragram Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading