Svekar i nesuđena snaja u ratu zbog Karića! Osman: Ljubio sam i gore!

Autor: M.V.

Zadruga

27.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-veza Ivane Šopić i Stefana Karića postaje sve zanimljivija, ali ne zbog njihovih emocija, već zbog rata koji se nastavio između Osmana Karića i njegove nesuđene snaje. Naime, kako bivša zadrugarka smatra da je za njihov raskid kriv isključivo Stefanov otac, ona se ne smiruje s provokacijama na društvenim mrežama, pa je okačila fotku iz vremena kada je izašla iz "Zadruge" i bila prihvaćena kod Karića, dok su svi zajedno čekali Stefanov dolazak iz Šimanovaca.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Osman Karić

Ovo se nije dopalo Osmanu, pa je podelio ozbiljnu uvredu na račun Šopićeve, postavivši istu fotografiju i na svom storiju.

- Ljubio sam ja i gore - stoji pored kadra u kom ljubi ruku nesuđenoj snajki.

Poljubac je trajao nekoliko minuta manje od tvoje veze, napisao je Stefanov otac Ivani

Na ovo se Ivana nadovezala, pa udarila na skoro izgrađen bazen u vili Karića na Zvezdari, znajući da će to i te kako pecnuti nesuđenog svekra.

 

 

 

- Videla sam ja bolje bazene - odgovorila je Ivana na prozivku.

Pošto je video da se neće zaustaviti, Osman je preduhitrio dalje situacije, pa jasno stavio do znanja Stefanovoj bivšoj da je više neće promovisati.

- Devojko, nisam ti ja političar, ja sam tvoj kritičar. Poljubac je trajao nekoliko minuta manje od tvoje veze. Više ti neću davati na važnosti, reklame naplaćujem - zaključio je Osman na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Čeda

27.08.2020 10:24

Kakva loša devojka, ljudi moji. Da li njena majka čita ovo?

Odgovori 14 0
kiza

28.08.2020 14:44

Tiganjska posla.