Poverio se fanovima: Otkriven pravi razlog raskida Milice i Bore!

Autor: Pink.rs

Zadruga

15.08.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ova rijaliti ljubav okončala se neslavno...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica i Bora

Milica Kemez i Bora Santana pre nekoliko dana okončali su svoju ljubav, koju su započeli u "Zadruzi 3" i za koju su se lavovski borili.

Bora je danas u emisiji radio "Amnezija" gošća bila Tara Simov, koja je ispitala Boru sve o njegovom raskidu sa Milicom Kemez.

- Što ste vi raskinuli, šta se desilo? Ja sam upućena koliko se vi volite, i nije mi jasno zašto niste zajedno - rekla je Tara.

Foto: RTV Pink
Milica Kemez

- Nemam ružnu reč da kažem za nju, ali imamo svoje probleme, ona sa svojim poslom, ja sa svojom porodicom. Nismo se razumeli. Ona je više očekivala od mene, i ja od nje. Ja sam kriv. Osećam se malo poniženo, nisam hteo da je remetim u njenom daljem toku. Govorila je da zbog mene nije ušla u finale, neću da budem prepreka, da ona govori da sam joj uništio život. Kaže: "Ko će biti sa mnom posle tebe". Ja je puštam da nađe srodnu dušu. Ja je nisam usrećio. Da ne bi došlo do većih problema, mi smo prekinuli, da ostanemo drugari, ja joj želim sve najbolje, brz oporavak - otkrio je Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Brka

15.08.2020 17:55

Bora lažov.

Odgovori 14 0
Uroš

15.08.2020 18:37

Bora se oseća malo poniženo? Svašta lažov kaže a ne razume šta je kazao.

Odgovori 14 0
Bibi

15.08.2020 18:51

Dakle istina isplivala na videlo.

Odgovori 15 0
Fotos

15.08.2020 19:45

Marko živi u Beogradu, pa ne treba ogradu.