ISPAO SAM MAJMUN ZBOG NJIH: David besan zbog priče o Koraćki i Kariću

Autor: G. D.

Zadruga

04.08.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević priznao je kako mu smeta što je nakon saznanja da je njegova devojka Ana Korać bila u vezi sa Stefanom Karićem ispao budala.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
David i Ana

Naime, dok se polemisalo da su starleta i Osmanov sin pre nekoliko godina bili u seks-šemi, momak iz Veternika je već bio izbačen sa imanja u Šimanovcima, pa nije ni mogao da se izjasni na ovu temu. On je u emisiji "Narod pita" objasnio koliko je bio upućen u odnos svoje devojke i zadrugara.

Jedva sam čekao da Ana izađe i da obavim razgovor s njom, rekao je Dragojević

- Jedva sam čekao da Ana izađe i da obavim razgovor s njom. Rekao sam joj da neću davati izjave. Lepo sam namestio sve kad ona dođe, ali već u kolima je krenuo monolog. Ja unutra nisam mogao ništa da rešim s njom. Ja sam za priču sa Stefanom znao i pre ulaska. Ja sam ispao majmun koji ne zna ništa. Govorio sam joj da kaže. To što sam ja papuča, ona vrlo dobro zna šta je meni smetalo i na šta sam ludeo - rekao je David.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading