TUCI ME, ALI JA SAM LUDO ZALJUBLJENA U NJEGA! Otkrivamo mračnu tajnu porodice Đogani: Luna se skidala gola i zavodila Anabelinog bivšeg

Autor: Republika

Zadruga

04.08.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se na sve načine trudila da zavede Mladena Radulovića, bivšeg dečka mame Anabele Atijas, s kojim je ona bila u ozbiljnoj ljubavnoj vezi pre šest godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Pobednica rijalitija "Zadruga 3", blogerka koja pokušava da postane pevačica, kao klinka je bila prilično problematična i niko nije znao kako da je obuzda i smiri.

Ponašala se drugačije od vršnjakinja i već sa 14 godina počela je da gleda muškarce. Njena prva meta i prva velika ljubav bio je maneken koji je bio veren s folk pevačicom Sekom Aleksić, a onda se smuvao sa Luninom mamom u rijalitiju "Veliki brat".

- Luna je oduvek bila zapostavljeno dete, devojčica koja je kroz sve prolazila sama. Gagi i Anabela su radili, imali mnogo posla, a ona se snalazila kako je znala i umela. Oni su cenili da je njihovo dete inteligentno i da neće praviti probleme. Razvod mame i tate teško joj je pao. Imala je tada velike posledice. Anabela se trudila da sastavi svoj život, da ponovo počne da živi i voli nekoga. Da ostvari solo karijeru i zarađuje za nju i decu. Nina je bila mala, oko nje nije bilo problema, ali Luna je ulazila u pubertet, tu je bila prva menstruacija, prve ljubavi. Sve je to ona jadna sam prošla. Onda je Anabela odlučila preko noći da postane deo rijaliti-programa, ali to je tada bila ekskluziva. "Veliki brat" je bio nešto zaista veliko i velika odskočna daska. I misleći da ide tragom uspeha, VB joj je doneo samo nevolje - počinje pevačicina prijateljica koja se družila sa njom u to vreme.

 

Ona nam je ispričala kako je tekla ljubav između Atijasove i Radulovića i kako se ćerka ubacila u celu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Altijas

Luna zavodila dečka Anastasije Ražnatović!

I dalje se priča kako je Luna Đogani zavodila Kostadina Terzića, tadašnjeg dečka svoje kume i najbolje drugarice Anastasije Ražnatović.
Pobednica "Zadruge 3" kao klinka je živela u vili Ražnatovića. Iako je bila nerazdvojna sa Anastasijom, ona je bacila oko na njenog prvog dečka, lepog Kostadina. Nabacivala mu se i slala mu signale. Kada je Cecina ćerka to saznala, okrenula je Luni leđa i rekla zbogom zauvek. Od tada njih dve nemaju nikakav odnos.

- Luna je bila luda za Mladenom mnogo pre nego što se mama spanđala s njim. Ona je gledala njega u spotu Seke Aleksić "Boli stara ljubav" i balavila za njim, kao svaka devojčica. Tetovaže, zgodno telo, crna kosa, ma tip iz snova. Onda je on sticajem okolnosti ušao u rijaliti "Veliki brat" kada i Anabela i tada je nastao hoas. Ona se smuvala s njim pred kamerama, a Luna, koja je bila zaljubljena u njega, jedva je to podnela. Dete je plakalo stalno. Mislili smo da plače zbog mame, a ona je plakala zbog Mladena. Onda je on došao da živi kod njih u stan i tek tada je počela drama. Luna se stalno vrzmala oko njega, ponašala se kao luda. Sedala mu je u krilo kad Anabela nije bila tu, bukvalno mu se nameštala i zavodila ga. Jednom prilikom je čak izašla gola pred njim iz kupatila i tako se šetala. Bili su sami. On je odlepio i sve rekao Anabeli. Ubila je boga u njoj. "Tuci me, ali ja sam ludo zaljubljena u njega, a znam da je i on u mene. On mene gleda, ne tebe. Ti si stara žena. Mladenu treba devojka kao ja", ponavljala je Luna kroz jecaje - nastavlja izvor Rijalitija, ženska osoba koja je u to vreme pomagala Anabeli oko spremanja stanja, čuvanja male Nine i svega ostalog što je imalo veze sa domaćinstvom.

 

Otela Kiji Kockar muža!

Luna Đogani se u "Zadruzi 1" smuvala sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, koji je imao ženu Kristinu Kockar.

Blogerka nije krila simpatije prema njemu, a onda ga je zaskočila i smuvala, te ga rastavila od žene. Ona se nikada nije pokajala zbog toga, a u javnosti je dobila etiketu prve ljubavnice javne scene. Kija Kockar je stekla velike simpatije ostavljenih i prevarenih žena, napravila muzičku karijeru, napisala knjigu i postala uticajna javna ličnost na Instagramu sa pola miliona pratilaca.

RepublikaFoto: Printscreen

- Atijasova je bila u haosu zbog toga. Bila je stalno naduvena i uplakana, nije smela da ostavlja Lunu samu sa Mladenom jer se bojala da će opet da uradi neku glupost. Lešila ju je od batina, ali nije pomagalo. Ostavljala je Mladenu pisma, crtala mu srca i polivala parfemom. Krala je njegov veš i oblačila ga. Anabela je posle nekog vremena raskinula i tu je mukama došao kraj. Šta mislite zbog čega ovakva mržnja sa njene strane prema Marku Miljkoviću? Pa ona se sada Luni sveti jer joj je unuštila ljubav sa Mladenom. Anabela radi sve da i ona Luni upropasti vezu sa momkom kog zaista voli. Hoće da se ćerka oseća isto kao ona kada je morala da napusti Radulovića - završava bivša kućna pomoćnica Anabele i Mladena iz vremena kada su bilu u vezi i živeli zajedno. Povodom ove priče Anabela i Luna nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Todor

04.08.2020 20:35

Luni se najviše svidjali tudji momci. Osvajanjem tudjeg momka dokazivala sebi svoju moć.

Odgovori 12 3
Ccc

06.08.2020 06:39

BUDALETINE NA KVADRAT.ZATO JE POVELA I NININOG MOMKA NA LETOVANJE,HAHAHA.DNO DNA.ZASUCITE RUKAVE PA NESTO RADITE.