PRESEKLA! Ena odlučila da stavi tačku na odnos sa zadrugarom: Janjuševa žena podnela zahtev za razvod braka, traži puno starateljstvo nad ćerkom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Janjušević, još uvek zakonita supruga učesnika "Zadruge 3" Marka Janjuševića Janjuša, odlučila je da stavi tačku na deceniju dug brak zbog javne afere koju Marko ima u rijalitiju. Kako Srpski telegraf saznaje, Ena je bila kod advokata i podnela je zahtev za razvod braka, a zbog okolnosti koje su je na to navele tražiće i puno starateljstvo nad njihovom ćerkom Krunom.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Janjuš i Ena

Izvor blizak porodici Janjušević tvrdi da je Ena veoma zabrinuta za ćerku i da joj je najbitnije da nju maksimalno poštedi svega što može da je povredi.

- Ena je divna majka, porodična žena, ova situacija ju je dotukla. Ćutala je i naučila kroz godine braka da zažmuri na neke Janjuševe izlete i aferice da bi sačuvala porodicu, ali ovo je zaista previše. Mesecima je van sebe, pije lekove za smirenje, od sramote ne može na ulicu da izađe, a opet sve od sebe daje da Kruna to ne primeti - navodi izvor.

Janjuševa žena je, po navodima izvora, i nakon prve sezone "Zadruge", u kojoj je Marko bio prisan sa Anom Korać, htela da se razvede, ali ju je on tad ubedio da će započeti novi život u Kini.

- Već je Ena nekoliko puta htela da okonča to rasulo od braka, ali je uvek odustajala zbog Krune. Nakon prve javne sramote sa Anom, koja je, sada gledajući, daleko manja od ove sa Majom, Ena je htela razvod, ali ju je Marko kumio i molio da odustane i govorio joj: "U Kini nas niko ne zna, ostavićemo sve iza sebe". Ona je na tu priču nasela, ali sada nema šanse. Poverila mi se da je bila kod advokata i da je papirologija spremna. Podnela je zahtev, tako da će Janjuša po izlasku iz rijalitija dočekati papiri - objašnjava izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Prevario ženu sa Majom Marinković

Kako dalje saznajemo, Ena će tražiti puno starateljstvo nad malenom Krunom jer ne želi da njeno dete gleda žene sumnjivog morala koje se vucaraju sa tatom.

- Toliko je ogorčena jadna žena da više ne zna šta da radi. Tražiće da ona bude jedini Krunin staratelj jer dete ionako kao da nema oca. Rekla je: "Kruna je veći deo života provela bez Janjuša nego sa njim. Od izlazaka, putovanja, rijalitija, Kine, u kojoj je mesecima bio sam, ona kao da nema oca. Uzeću Krunu na sudu. Za nju je najbolje da odrasta sa mnom, a njega što manje da viđa. Neću da mi dete gleda njegov kurvarluk po kući, Maju i njoj slične. Ko zna kakve će sve drolje dovoditi u stan kad se odvoji od nas. U moju kuću ući neće, moje dete u njegov kurvarluk takođe, a on neka radi šta hoće sa životom". U pravu je žena, ko bi preko onakvih stvari prešao - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Enom kako bismo proverili navode do kojih smo došli, ali je bila nedostupna na broj poznat redakciji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja: Janjuš i ja imamo bolestan odnos

Maja Marinković svađala se sa Janjušem nakon što je čula komentar gledalaca da je bolje da se skloni od Janjuša i da je on koristi.

- Slažem se. Bolestan nam je odnos. Bolje smo funkcionisali dok smo se krili. Kad smo odvojeni, ne možemo jedno bez drugog, kad smo zajedno, onda je još gore - rekla je Maja, a kada je Janjuš čuo komentar gledalaca da bi trebalo da ga bude sramota što vređa Maju, rekao je:

- Pa eto, neka nađe drugog.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko: Moliću Enu da mi oprosti

Zadrugar je nakon svađe s Majom ponovo kukao zbog situacije u kojoj se nalazi, te se setio žene Ene.

Moja Ena, da sam slušao Enu u životu, ko zna gde bih bio, ali slušao sam sebe. Mislio sam da sam pametan, a sad sam sa posebnim slučajevima ovde. Do zadnjeg atoma snage ću se boriti za nešto što je vredno obećavam. Porodica mi je sve. Moliću Enu koliko god da treba - rekao je Janjušević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading