NADEDŽU BILJIĆ HITNO ODVEZLI U BOLNICU: Oglasila se njena majka, evo koliko je situacija teška!

Autor: Alo

Zadruga

18.03.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se zbog visokorizične trudnoće pridržavala svih saveta lekara i preselila se u rodno Valjevo kako bi o njoj dodatno brinula majka Slavica, inače medicinska sestra, Nadežda Biljić nije mogla da spreči prevremeni porođaj, koji se desio dva meseca pre očekivanog termina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Mališan, kome su roditelji dali ime Longo, trenutno se nalazi na odeljenju neonatologije, a Nadežda i Toma, ali i cela porodica, mole se da sve bude kako treba i da njihov novi član iz bolnice izađe živ i zdrav.

- Nadežda je imala jake bolove usled kontrakcija koje su iznenada počele dva meseca pre termina porođaja. Uplašenu i uplakanu, u toku noći ju je otac odvezao u bolnicu u kojoj radi njena majka Slavica, ali prevremeni porođaj, nažalost, nije mogao da se izbegne - kaže izvor iz bolnice koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je rekao, porođaj je protekao dobro, bez većih komplikacija, a pevačica se porodila prirodnim putem. Međutim, nakon što je Nadežda rodila dečaka, lekari su počeli da se bore za njegov život.

- Longo je rođen veoma mali. Nema ni dva kilograma. Pluća mu nisu razvijena, zbog toga je u inkubatoru i na odeljenju neonatologije. Kod ovako pre vremena rođene dece nije zahvalno davati dugoročne prognoze. Za sada se čini sve da mališan bude dobro - rekli su u toj zdravstvenoj ustanovi.

- Roditelji malenog dečaka, pevačica i rijaliti zvezda Nadežda Biljić i njen izabranik Toma Panić, zbog brige za dete, ali i straha od eventualnih mogućih komplikacija, nisu u stanju da govore. Samo se mole da sve bude u najboljem redu. Nadeždina majka Slavica kratko je rekla da su svi u porodici zabrinuti kako zbog malenog Longa, tako i zbog situacije sa koronavirusom.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

-Trenutno je situacija takva da ne možemo ni da se radujemo. Nadežda se polako oporavlja, ali teško je - rekla je Slavica  i dodala:

- Ne mogu vam ništa više reći jer nam je Toma zabranio. Oni su roditelji, a ja samo baka koja nema pravo da daje izjave ukoliko su joj oni tako naredili. Oni se neće oglašavati dok sve ne bude bilo kako treba, a svi se nadamo da hoće - rekla je Slavica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slavica Biljić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading