Miljković isprozivao Radanovića: Sloba je zrenjaninski đilkoš, vreme je da mu stanem na put!

Autor:

Zadruga

06.03.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Marko Miljković žestoko je isprozivao pevača Slobu Radanovića, a sve zbog njegove stare-nove devojke Lune Đogani.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Sloba

Nakon što je Luna izjavila da je u rijalitiju i dalje sve podseća na bivšeg dečka sa kojim je imala aferu u prvoj sezoni, te da je sa njim imala bolesnu ljubav, njen sadašnji dečko osetio je potrebu da prokomentariše sve. On je ovom prilikom osuo paljbu po bivšem zadrugaru.

- Na kontu Luninog izlaganja, vreme je da tom zrenjaninskom đilkošu stanemo na put i da mu ne dajemo marketing više jer nije zaslužio. Pozdrav za Kristinu iz Zrenjanina, koja se često javlja u emisije. Ne mislim na Kockarevu nego na jednu gledateljku koja se stalno javlja u emisiju, sigurno je neka njegova rođaka - rekao je Marko.

Lepi Mića je imao potrebu da se oglasi povodom Miljkovićeve prozivke na račun Slobe Radanovića.

- Sloba nije ništa loše uradio Marku. Miljković je naručivao Radanovićeve pesme. Ako hoćete da se manete zrenjaninskog đilkoša, onda se manite do kraja. Prestanite da ga spominjete, on vas ne dira, on vas i ne vidi. Vas dvoje ste ti koji njega čačkaju. Luna posebno. Šta imaš da pričaš o njemu. Idi dalje, devojčice naivna - rekao je Mića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Marko: Pokazao je da je loš čovek, i više od toga. Povredio je jednu mladu devojku i iskoristio je

- Ko god, da ga Luna popljuje, ja ću tako da kažem za njega da je đilkoš. Pokazao je da je loš čovek, i više od toga. Povredio je jednu mladu devojku i iskoristio je. I nemoj da se mešaš, Mićo, gde ti nije mesto - rekao je Marko.

Foto: e-stock

Pao prvi seks Lune i Marka posle pomirenja

Luna Ðogani je pre nekoliko dana ušla u "Zadrugu 3", te se u rekordnom roku pomirila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem. Oni su nekoliko dana izdržali bez vrelih akcija, koje su im ranije bila svakodnevica, ali preksinoć to nije bio slučaj. Njih dvoje su se prepustili vrelim strastima ispod tuša, a kupatilo u ekonomskom delu dvorišta je odzvanjalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuki

06.03.2020 12:41

Reče đilkoš iz Brusa.