Srpski telegraf ekskluzivno otkriva: Zoki Šumadinac i oni će praviti haos u "Zadruzi 3"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski Telegraf ekskluzivno vam donosi informaciju o budućim učesnicima "Zadruge 3", koja sa emitovanjem kreće od septembra ove godine na TV Pink.

RepublikaFoto: Youtube.com/sezam produkcija
Zoki Šumadinac

Prvi koji se našao na spisku je Crnogorac Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik "Zadruge" i bivši dečko Stanije Dobrojević, ući će u treću sezonu rijalitija.

- Za njih ne znam, ali ja sam spreman - napisao je Tomović na svom Instagramu, a ispod je postavio anketu da fanovi glasaju da li su za to da uđe i, kako kaže, pokida sve.

Kontroverzni učesnik rijaliti-šoua "Farma", "Parova", kao i prve sezone "Zadruge", Filip Đukić učestvovaće i u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu. Naime, Filip je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora saznajemo da je njegov honorar 3.000 evra mesečno.

Foto: printscreen/RTVPink
Vladimir Tomović

Kao jedan od učesnika koji najviše obećavaju navodi se žestoki momak Kristijan Golubović, ali i Stanija Dobrojević. Podsećanja radi, njih dvoje su zajedno učestvovali u "Farmi šest", gde su bili i više od prijatelja.

U Pinkov rijaliti ulaze i Zoki Šumadinac, Nataša Maza, a neizvestan je ulazak Kristijana Golubovića i Stanije Dobrojević

Kao jedan od učesnika predstojeće "Zadruge" navodi se i Stefan Karić, koji je bio u šemi sa Kijom Kockar. On je potvrdio svoj ulazak, a podršku mu je pružila i njegova bivša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Đukić

Internet i Jutjub-senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog hiper rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi "Autotjun", sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan. Pored njega, u "Zadrugu tri" ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena.

Foto: facebook.com/natasa.m.maza
Nataša Maza

Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem. Pored nje, stranu pevačica braniće i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Irma Sejranić, koja već ima profil Irma Zadruga tri na društvenoj mreži Instagram. Ona je u "Parovima" učestvovala nekoliko puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

22.07.2019 06:02

Zar ovaj Vladimir nije u žalosti za ocem...

Odgovori 22 0
Miki

22.07.2019 07:53

Vladimir je izdao Staniju i nas gledaoce. Nigde kod njega čojstva i junaštva.

Odgovori 20 2
Vuk

22.07.2019 20:30

Zašto ulazi ovaj gubitnik Filip? Izgubljen čovek. Nikogović.

Odgovori 10 0