Ana i David kupili stan? Počeli da opremaju svoj novi dom!

Autor:

Zadruga

17.07.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević odmah po izlasku iz "Zadruge 2" započeli su zajednički život. A sada su otkrili i da su počeli da kupuju stvari za svoje "gnezdo" zbog čega su neki pomislili da su i njih dvoje kupili stan.

Foto: instagram.com/___californication
Imaju novu gajbu... Ana i David

I dok su mnogi mislili da njihova veza neće trajati dugo ispostavilo se da su Koraćeva i Dragojević srećniji nego ikada i da su čak počeli da žive zajedno.

Njih dvoje izjavili su i da će iz iznajmljenog stana preći u svoj koji planiraju da kupe. A obzirom na to da sada kupuju stvari za zajednički život, moguće je da su uspeli da skupe novac za kupovinu svoje nekretnine.

- Mi kupujemo stvari za stan - napisao je David pored slike na kojoj je Ana u prodavnici.

Foto: instagram.com/david__dragojevic_official
Oprema stan sa Davidom... Ana Korać

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gogi

17.07.2019 17:35

Marketing tutke igeya

Danilo

17.07.2019 18:02

Ma kupuju neke sitnice za svoje novo domaćinstvo.

Odgovori 19 0
Veronika Star

18.07.2019 16:12

Sponzorusan nasao Sponzorusu da ga sponzorise... ha ha ha..... Ona misli da je nas briga sto su oni zajedno. Pa nasli su se! Zasluzuju jedno drugo! Samo ti kupuj, vozi ga i izdrzavaj ga.... zubati je zasluzio.. ha ha ha.......!!!! Pitam se ko je tebi placao tolike pare za seks, a zubati dobija sve besplatno... ha ha ha ha.....