David nema predstavu šta se dešava van "Zadruge": Biljana se čula sa malom Magdalenom, a evo da li se viđaju!

Autor: Puls

Zadruga

17.06.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević, koja je čuvala Aleksandrinu ćerku, otvorila je dušu i ispričala sve što joj leži na duši.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

- Ana i David dobro podnose sve ovo što se dešava s obzirom na to koliki je pritisak na njima. Pa oni su od septembra u "Zadruzi" i sasvim je normalno da se povremeno malo "podžapaju" - rekla je na početku razgovora Biljana, osvrnuvši se potom na uvrede koje Koraćeva ume da ponekad da uputi njenom sinu. 

- Rekla mu je jedanput da ima pileći mozak, ali je isto posle i rekla za samu sebe. Ona valjda tako priča. Ništa ne mogu da kažem konkretno o njima ili njihovom odnosu dok ne izađu iz rijalitija. Zaljubljeni su oboje sada, a kako će biti napolju - ko zna? To što se sad povremeno ne slažu, pa svi mi ponekad kažemo nešto što ne mislimo u afektu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

Dragojevićeva je prokomentarisala i ekstravagantni stil života na koji je njena buduća snajka navikla.

- Ako bude imala priliku da ode sa njim u Ameriku onda će moći sve to isto da ima. Tamo nije toliko strašno priuštiti sebi sve te stvari. Ipak, ako ostanu u Srbiji, to će biti malo teže jer svi znamo kako se živi ovde. Ako se iskreno zaljubila u njega, onda joj neće biti problem da ima strpljenja da zajedno nešto stvore, pa će od toga valjda imati i novca za malo luksuzniji život - istakla je Davidova majka.

Biljana se osvrnula i na malu Magdalenu, ćerku Aleksandre Subotić, koju je čuvala kao svoju unuku tokom perioda u kojima su ona i David bili u rijaliti šou-programima.

RepublikaFoto: instagram/sandrasuboticss
Aleksandra i Magdalena...

- Nisam je videla otkad ju je Aleksandra odvela iz mog doma. Čule smo se samo telefonom jednom. Situacija je takva kakva jeste, pa ne bih želela da se priča i piše sve i svašta o tome. Čekam da se sve stiša. Ne znam da li Magdalena pita za mene. Pričala sam jednom sa devojkom koja je čuva u Novom Sadu. Ni Karađorđe je ne viđa, takođe. Dok sam je ja čuvala, on ju je viđao vikendima. Ne svakog vikenda, ali ponekad. Najgrđe bi mi bilo da se ne viđaju deda i unuka, a posebno kad znam koliko se međusobno vole. Nisam mogla to da uskratim ni njemu ni njoj - rekla je Biljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaga

17.06.2019 12:50

Većina iz Zadruge nema pojma šta se dešava napolju. Ali neki imaju.

Odgovori 26 0