(VIDEO) Mogu da pokažem sve prepiske lagao je ceo svet: Luna otkrila Sanji šta se dešavalo sa njom i Slobom posle Zadruge!

Autor:

Zadruga

10.03.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pomirila se sa Matorinom devojkom Sanjom Stanković, a prvo o čemu su pričale bio je Sloba Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna se otvorila Sanji...

Đoganijeva je otkrila da njen bivši dečko sve vreme laže, pa i da je mnoge stvari prećutala kako bi sačuvala njegovu karijeru.

- Nisam u fazonu da pokazujem prepiske, lagao je ceo svet. Njemu na čast! Za mene sve Bog vidi i za druge ljude, vratiće se i njima. To je život. Njemu je to bila poenta, da zarađuje novac po celom svetu i da bude popularan! Ja kad bih ti pričala šta je sve uradio napolju, zgadilo mi se sve. Žao mi je što pričam to ovako, ali to je istina. Sa svakom ženom sa kojom bude. On manipuliše sa svima, samo da znaš šta je sve radio i za ljude na nastupima i za poklone. Uvek sam pričala sve najbolje o njemu. A on, kao da me ne poznaje. Samo da se opere i da me gurne u ćošak i ako može da sakrije što je ikada bio sa mnom. A kleo se u mene - rekla je Luna, a onda se ponovo osvrnula na situacije koje bi najradije zaboravila.

Sanja je Luni ispričala da napolju mnogi komentarišu kako kopira Kiju Kockar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đurđe

10.03.2019 16:43

Mnogi su govorili da je Sloba sve lagao pre Zadruge, u Zadruzi i posle Zadruge. Čovek stvorio za sebe drugu realnost i živi u toj drugoj imaginarnoj realnosti laži.

Odgovori 29 4
Ceca

11.03.2019 09:22

Pitanje je zašto krije prepisku. Šta je sve govorila protiv Slobe a ovo nije pominjala.

Odgovori 17 0
Lilihip

11.03.2019 09:23

Ova bolje da se ne poziva na BOGA! Bog sve vidi. Zdravlje najbitnije u životu! Ona je teški folirant. ONA DA ISKRENO VOLI MARKA NE BI OVAKO PRIČALA I NE BI POSLALA PORUKU SLOBI DA GA VOLI! Što niste pustili ceo razgovor?

Odgovori 17 0
Neko Iz Mase

11.03.2019 12:42

Da postoji prepiska između nje i Radanavića koja bi ga kompromitovala pokazala bi to Anabela, a posebno nakon Radanovićevog gostovanja kada maltene nije obratio pažnju na Lunu. Luna očito ima potrebu da dokaže da je ona zavedena i iskorišćena. Da je na Teodorino upozorenje da je Radanović oženjen čovek odgovorila drugačije ( a odgovor je bio "Nema veze on mora biti moj..) sve te silne "patnje" nebi bilo...

Odgovori 14 0