(VIDEO) Moderna baka: Luna planira u 70-oj da ima ljubavnika!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.02.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković su tokom prethodne noći uživali u svom ljubavnom gnezdu u Hotelu "Zadruga" i pričali o raznoraznim temama do ranih jutarnjih časova.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Luna Đogani

Đoganijeva je pričala sa svojim dečkom kako će izgledati u starosti i kroz smeh rekla da će kao baka imati ljubavnika. Da podsetimo, u prethodnoj sezoni "Zadruge" Luna je bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, pa je evidentno da je blogerka želela da se našali sa svoj račun. 

- Kad budem imala 70 godina ja ću biti ovako sama u kući, sedim u fotelji, jedam slatkiše one mlečne jer nemam zube i sedi mi mačka na glavi. I onda ja pričam: "Je l' znaš ti sine kada sam bila u rijalitiju pre 50 godina imala sam momka, s*ksali se 100 puta". A neću da budem takva baka. Hoću da imam svog partnera. Hoću da budem voljena baka, moderna. Imaću ljubavnika. Ako budem imala muža, živeću sa njim. Ići ćemo zajedno da kupimo sir, pršutu - pričala je Luna kroz smeh sa Markom. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Marko Miljković

Miljković nije zamerio svojoj devojci, već naprotiv, zajedno su se smejali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

25.02.2019 16:21

Lunjara će celog života imati ljubavnika (svalera). Ko oseti slasti svaleracije teško se odvikne.

Odgovori 12 0