Davidova majka završila u bolnici: Biljani naglo pozlilo!

Zadruga

23.02.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka jednog od, trenutno, najaktuelnijih učesnika "Zadruge 2", Davida Dragojevića, Biljana u toku današnjeg dana nije se osećala dobro i kako je za Republika.rs otkrila njena prijateljica, morali su da pozovu Hitnu pomoć

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljani pozlilo nakon Aleksandrinog odlaska...

Budući da je juče Aleksandra Subotić napustila Biljaninu kuću sa malom Magdalenom, kontaktirali smo Davidovu majku na čiji telefon se javila usplahirena prijateljica. Na opšte iznenađenje, Biljanina drugarica otkrila nam je šokantan detalj:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Majka mu je veoma loše... David Dragojević

- Biljana nije dobro. Ima visok pritisak. Ona nikada u životu nije imala povišen pritisak, mada mnogo se nervirala, moralo je negde da pukne. Sada moramo da zovemo hitnu pomoć - ispričala je u dahu Suzana, prijateljica Davidove majke za Republika.rs.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

S obzirom na to da je Aleksandra otišla iz Biljanine kuće i odvela malu Magdalenu za koju je Dragojevićeva majka bila posebno vezana, upitali smo prijateljicu koja se javila na telefon da li je to razlog zbog kog joj je pozlilo ili više nije mogla da gleda Anu Korać sa svojim sinom čiju vezu nikako nije ododbaravala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Davidova majka poludela zbog njihove veze... Koraćeva i Dragojević

- To ne mogu da tvrdim. Za sada je tako. Biljana je Magdalenu i nju juče odvezla u Beograd. Njih dve su u dobrim odnosima, mada je Bilju jako pogodio Aleksandrin odlazak. Mislim da je i to delimično razlog zbog čega joj se slošilo, ali i sve ostalo što se izdešavalo sa Davidom je verovatno uticalo na njeno zdravstveno stanje - rekla nam je vidno zabrinuta Biljanina prijateljica.

O Biljaninom stanju, kao i o razlozima zbog kojih joj je pozlilo čitajte uskoro na Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Goran

23.02.2019 21:14

Nešto ne verujem u ovo. Prave rijaliti van Zadruge. Nebitni likovi.

Odgovori 28 2
Duki

24.02.2019 11:36

@Goran - Imala visok pritisak a odvezla ih autom iz Veternika u Kaludjericu i vratila se. Vozila auto a loše se oseća i Hitna pomoć za visok pritisak?! U bolnici ne zadržavaju takve.

Odgovori 23 0
Ana

23.02.2019 22:43

Rialiti mami Bilji nije pozlilo kad je isterala svog rodjenog sina Dejana iz kuce zbog Suboticke,sve zbog para fanova.?Jel pita kako joj sin u Bosni zivi?Sad joj zao zbog Cabarkapinog deteta?

Odgovori 33 3
Ujka Vanja

24.02.2019 08:19

Ne sekiraj se mama, dovesce ti sin jos goru..... silikonjaru, sa glavom kao u bundeve...... vidis da se deca vole... cmacu se ceo dan. A njemu da opet zamenis devojku, on bi i je i dalje cmakao kao prvu i ovu...... jadnik , on nema emociju ni promil.

Odgovori 5 24