Bivši učesnik "Parova" otkriva: Lunu sam vodio na jahtu da mi zabavlja drugare!

Autor:

Zadruga

06.02.2019

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Marko Perović u više navrata je pred kamerama pričao o svom odnosu sa zadrugarkom Lunom Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Marko Perović, bivši učesnik "Parova"...

Perović je za Rijaliti ekskluzivno otkrio da su pre nekoliko godina zajedno bili na moru u Crnoj Gori, gde su se opijali do jutra, pa je otkrio i da je blogerka na jahti orgijala sa nekoliko njegovih drugova sa kojima je bio na letovanju. Naime, Perović se prisetio vremena kad se intenzivno družio sa Đoganijevom, te je ispričao da se Luna raskalašno ponašala i da joj veze na jedno veče sa nepoznatim muškarcima nisu nimalo strane.

- Luna i ja se godinama poznajemo i dobri smo drugari. Pre nekoliko godina smo se baš intenzivno družili i ona zna da bude stvarno veliki ortak. Sećam se kad smo zajedno bili na letovanju u Crnoj Gori. Krenuli smo odvojeno, ali smo se čuli u međuvremenu i, kad smo shvatili da ćemo biti u istom gradu, odmah smo odlučili da se nađemo. Videli smo se u Budvi, a ispostavilo se da nam je smeštaj bio baš blizu, pa smo se mnogo smejali kad smo shvatili da smo bukvalno u komšiluku - počinje priču Perović i nastavlja:

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani...

Marko: Luna mi se sviđala, ali nisam hteo da je muvam jer je bila zaljubljena u Gastoza

- Čim je Luna doputovala u Budvu, dogovorili smo se da iste večeri izađemo u grad. Prvo smo sa društvom pili u mom apartmanu, gde sam odseo sa tri drugara, pa smo posle nastavili dalje u provod. Ona se tad smuvala sa jednim mojim prijateljem, pa su se celo veče ljubili, a kasnije su se u gradu ponašali kao da se ne poznaju. Luna se posle smuvala sa nekim drugim likom, koji je u diskoteci sedeo u separeu pored našeg. Taj moj drug mi je kasnije na uvo šapnuo: "Ova mala Luna je živa vatra! Mnogo se dobro ljubi". Tad sam počeo da se smejem jer znam da je Luna stvarno neko ko voli noćni provod i zabavu do jutra - priča Perović, koji se priseća i žurke na jahti sa Lunom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna...

- Luna je odmah pristala da ide sa nama na jahtu jer je uvek za dobar provod. Pojačali smo muziku do maksimuma i odvezli se nedaleko od plaže, gde smo se usidrili, pa smo ludovali do kasno u noć. Luna je igrala mojim drugovima u krilu, pila i sve vreme vrištala i pevala. Sa jednim mojim ortakom je nakratko završila u krevetu i ljubili su se sve vreme, barem su mi tako rekli, bili su u sobi - kaže Marko i ne krije da je i sam gajio simpatije prema Đoganijevoj.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz i Luna...

- Luna mi je uvek bila simpatična i volim njenu divlju prirodu. Iskreno, sviđala mi se jedno vreme, ali to je bilo u periodu kad se njoj Gastoz mnogo dopadao. Zato nisam hteo da se guram u tu priču, da ne bude posle da nešto drugu radim iza leđa. I dalje mi je ona simpatična, ali ne u toj meri kao što je pre bilo - zaključio je Perović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Siniša

06.02.2019 10:56

Da li se i ovde očekuje Luna grupa?

Odgovori 22 3
Lidija

06.02.2019 11:00

Sta drugo od nje da ocekujemo.Uvek bila i ostala samo za orgijanje

Odgovori 24 4
Mimi

06.02.2019 11:34

Svašta će se dešavati do kraja rijalitija.

Odgovori 23 3
Mišo

06.02.2019 15:03

Vodja grupnjaka pobedjuje.

Odgovori 14 1