Višnji cenzurisano pismo zbog Lune: Istina izašla na videlo, oglasila se i Anabela!

Autor:

Zadruga

04.02.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je iz rijalitija "Zadruga" izbačena Višnja Petrović koja je u direktnom duelu izgubila od Snežane Ilić. Ona je za novog vođu izabrala Branislava Radonića Brendona, a pismo u kome je otkrila svoju odluku bilo je veoma obimno. I kako je doskorašnji vođa Zorica Marković rekla - veoma nečitko.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Višnja Petrović...

Višnja se naširoko obratila svojim najboljim prijateljima iz "Zadruge" i to poimence.

- Aleksa, srećna sam, jer sam imala priliku da sa tobom podelim i poslednju pogačicu. Hvala za sve privilegije. Savo, dušo, duša si moje duše. Ljubo, hvala za sve! Mnogo si kvalitetna osoba. Mina, najlepša si. Petrući, aj ćao. Suzo, hvala za zagrljaj svaki. Zlato, hvala ti, još jače, najpametnija si. Rado, napravi im vaginu na glavi. Jelena, Zerina, život je lep. Zoko, ne budi takva, muči ih manje. Mićo, hvala najlepše na svemu, uživaj. Debela svinjo, ti si vođa! Brendon - napisala je u pismu Višnja koje je danas Zorica Marković pročitala zadrugarima.

Gledaoci su na društvenim mrežama odmah "snimili" da u pismu nije spomenuta Luna Đogani s kojom se Višnja takođe družila i to su iskoristili za novu teoriju - da blogerku glumica baš i nije simpatisala (koliko god to delovalo suprotno). Međutim, ona se oglasila tim povodom na Instagramu i otkrila je kako je pismo "cenzurisano" i nije pročitan dobar deo.

- Dragi moji, želim da se zahvalim svima koji su bili moja podrška. Upravo sam ustala, ne znam gde se nalazim. Prebukirana sam vašim divnim porukama podrške i ne mogu vam opisati koliko se lepo osećam. Želim da vas obavestim da pismo nije pročitano do kraja i reči su izvrnuto čitane (one koje su pročitane). Naravno da se u pismu pominje Luna. Aleksa je uzeo pismo od Brendona i nadam se da ćete biti u prilici da čujete šta je napisano za Lunu i ko je sve pomenut u pismu. Dakle, pismo nije pročitano. Aleksa i Sava nisu postavljeni za gazdu jer je to bila njihova želja. Uživaćete i zabavljaćete se sa Brendonom ove nedelje, verujte mi. Mnogo vam svima hvala na svemu, od prelepih reči do kritika. Pošto nisam vešta sa Instagramom, dajte mi par dana da se priviknem - poručila je Višnja, a ubrzo joj je odgovorila i Lunina mama, Anabela Atijas:

Foto: instagram.com/anabelci

- Draga moja Višnja, meni lično su svi tvoji postupci, saveti i ljubav koju si pružila mojoj Lunči mnogo veći i bitniji od pozdrava u pismu. Hvala ti veliko - poručila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

04.02.2019 23:34

Zašto nije pročitano celo pismo? Nepismeni ne treba da čitaju pisma.

Odgovori 16 4
Acko

05.02.2019 09:56

Zorica Marković cenzor i diktator.

Odgovori 14 3