(VIDEO) Miljana i Marija napustile rijaliti: Nišlijka dobila NERVNI SLOM zbog Mikija, a onda spakovala dete i izašla!

Autor:

Zadruga

28.01.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal dogodio se sinoć kada je došlo do žestoke svađe između Miljane i Marije Kulić i Mikija Đuričića, koji je u jednom trenutku polio stariju Nišlijku čajem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Miki u sukobu...

Miljana Kulić koja nije u dobrim odnosima sa Mikijem Đuričićem, koristi svaku priliku da mu to da do znjanja svojim provokacijama. 

Nakon što ga je nazvala govedom i iznela niz optužbi na njegov računu, on se razbesneo i u naletu besa prosuo vreli tek skuvan čaj, na Mariju Kulić koja se tu našla kao i uvek, na Miljaninoj strani.

Miljana je besna trčala i histerisala vičući na njega. Obezbeđenje je pokušalo da je zaustavi, ali ona se otimala. Ovakav nervni slom i ponašanje Zadruga još nije videla.

- J*bo vas onaj ko vas trpi. Šta su vas doveli ovde bolesnice da se iživljavate na nama. Ne pominjem tvoju ćerku, vodi je u ludnicu. Pušite mi k*rac. Lečite se bolesnici - vikao je Miki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana u histeriji zbog Marije...

- Platićeš kada se najmanje budeš nadao. Nemaš šta da j*beš pa si nervozan - vikala je Marija na njega.

- Diskvalifikacija. Ako ga ne diskvalifikuju, mi izlazimo - vikala je Miljana pipajući Mariju po obrazu koji je bio crven od čaja.

Potom su ušle unutra, a čulo se i dete kako plače dok je Miljana histerisala.

- Mamice, molim te odmah idemo kući, molim te, molim te. Odmah i dete spremaj - histerisala je Miljana, lupajući vratima koja je i razvalila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bibi

28.01.2019 08:51

Vratite Miljanu i Mariju. Miki je dosadan.

Odgovori 5 24
Mitar

28.01.2019 10:14

Vratite samo Miljanu.

Odgovori 14 7