Dok su se David i Ana družili u krevetu: Aleksandra plakala i psovala!

Autor: blic.rs, Republika.rs

Zadruga

13.01.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je plakala, pretila i psovala dok je gledala na TV-u svoga dečka Davida Dragojevića kako provodi vreme sa Anom Korać u krevetu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

Sumnje da će stupiti u vezu Ana Korać i David Dragojević među zadrugarima i među gledaocima sve su veće nakon noći koju su proveli u Davidovom krevetu razgovarajući do svitanja. Iako su izostali dodiri i neke nežnosti, Aleksandra Subotić je očajna posmatrala pomno šta će se dešavati još od trenutka kad je Ana došla kod Davida i legla na krevet u kom je on već ležao.

- Aleksandra je besna gledala Anu i Davida strepeći sve vreme da ne odu korak dalje. Ona je uznemirena zbog tog odnosa, ali veruje da i njena majka nagovara Anu da se približi Davidu. Plače i joj je teško bez Davida i što je ostao u rijalitiju sam. Psuje Anu zbog ponašanja i što se približava Davidu, znajući da je zauzet. Bojim se kad bi se Aleksandra vratila u rijaliti da bi bilo svašta i da bi došlo do rata između nje i Ane Korać. Na drugoj strani David je lojalan Aleksandri i neće je prevariti, ali mu godi da razgovara sa Anom jer je staložena i mirna i donosi mu smirenje nakon turbulencija sa Aleksandrom - ispričala je za “Blic” Biljana, majka Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać i David Dragojević

Ana Korać i David Dragojević su još po njenom ulasku u rijaliti istakli da izuzetno prijaju jedno drugom.

Jedina prepreka što do sada nisu stupili u prisniji odnos, odnosno što nisu više vremena provodili zajedno bila je Davidova devojka Aleksandra Subotić. Situacija se sada promenila, pa je od Aleksandrine diskvalifikacije na Božić, zbog nasilja nad Minom Vrbaški, Ana sve prisnija sa Davidom. Aleksandra još uvek nije spremna da se oglašava javno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

13.01.2019 20:37

Sama je kriva. Nije mislila na sebe, svog decka i zaradu.

Odgovori 11 2