(VIDEO) Luna kiptela od besa: Miljković priznao da mu se dopada Marijana, pa je zvao u krevet!

Autor:

Zadruga

06.01.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković dobio je sinoć pitanje novinara da li misli da je Marijana Zonjić zrelija od Lune Đogani, s obzirom da je sa njom završio u krevetu. Njegov odgovor se nikako nije dopao blogerki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković...

- Ne znam kako bih odgovorio. Marijana i ja ništa nismo radili strašno, samo je legla pored mene zato što nisam imao jastuk. Maja i Dorotea su uzele moj. Ona je samo zamenila jastuk. I tako je za sada. A ko zna da nešto veće neće biti između mene i Marijane, ne bežim ja od toga. Evo čak smo se i dogovarali, pošto je Sale Tru otišao, napravio sam francuski krevet, spojio sam krevete, pa će možda Marijana da pređe kod mene da spava, zato što je kul devojka - objasnio je Miljković. 

Smešan je kao bioskop - prokomentarisala je Luna više kao za sebe. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić...

 Onda je Marijana dobila pitanje da li bi bila sa Markom. Čulo se oduševljenej Mikija Đuričića za crnim stolom, koji je dobacivao "treća sreća".

 - Ne znam. Možda - bila je kratka Zonjićeva kojoj osmeh nije silazio sa lica. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
StojkoV

06.01.2019 12:48

Neka bude treća sreća.

Odgovori 19 0
StojkoV

06.01.2019 12:50

Luna kiptela od besa jer nju niko neće ni za razgovor.

Odgovori 22 0
Gaga

06.01.2019 14:01

Lunu svi ignorisu. Luna kiptela od besa jer sa njom niko neće ni da razgovara. A i ona ne stupa sa u razgovor na svoju inicijativu, jer je niko ne interesuje.

Odgovori 25 0
Gaga

06.01.2019 14:03

Luna je mnogo ljubomorna na Marijanu zato što je Marko sa njom u krevetu. Pa nije Luna rezervisala Marka da je ceka, ako ne nadje nekog boljeg.

Odgovori 21 0