Davidova majka pod stresom zbog Subotićke: Da ga je poslušala ništa od ovoga ne bi bilo!

Autor: Pink.rs

Zadruga

11.12.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević protekle noći u "Zadruzi 2" totalno je potonuo, pa je posle žestoke rasprave sa devojkom Aleksandrom pokušao da pobegne iz rijalitija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David i Aleksandra...

Iz tog razloga, njegova majka veoma se potresla te istakla kako je Zerina ovakve stvari radila i u drugom rijalitiju u kom su ovo troje zadrugara učestvovali.

- Nikad ga u gorem psihičkom stanju nisam videla. On je meni već danima loše, baš je smršao. Aleksandra uskače u sve moguće svađe, a onda on mora da je brani. Ne mora, ali logično je. Aleksandra je mogla da prećuti, on joj je nekoliko puta rekao: 'Sedi, smiri se!', da ga je poslušala ništa od ovoga ne bi bilo. To je Zerina radila i u prethodnom rijalitiju. Ona je ranije bila, mogu slobodno reći odvratna prema Aleksandri, ničim izazvana ju je provocirala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina...

- Kada smo suprug i ja dovezli Aleksandru i Davida u karantin i kada smo videli Baneta i Zerinu, bila sam iznenađena otkud njih dvoje zajedno. Ali sam tada rekla oboma da su Zerina i Bane za njih dvoje vazduh. Ona ovo sada radi da bi došla do izražaja. Više nije sa Banetom, nema svađe sa njim, nema kadra. Ne radi ništa da bi bila interesantna. Sve ono što je rekla Aleksandra je bilo tačno i sve to se zna, ima na Jutjubu, ne znam zašto ju je ovo sada pogodilo toliko - izjavila je Davidova majka Biljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

S druge strane, čini joj se da su Aleksandra i David sve složniji zahvaljujući Ljubi Pantović.

- Ja mislim da je njih dvoje ujedinio Ljubin ulazak. Ona ih je samo zbližila. Ona stalno nešto spolja kopa po njihovim životima i pokušava da ih rastavi. Čekala je momenat da oni uđu u rijaliti, pa da uđe i ona i rastavi ih. Ali je obrnuto bilo. Njih dvoje sada nemaju svađe, niko sada ne razume da Aleksandri ništa ne smeta upravo zbog toga što oni neće da dozvole da ih Ljuba rastavi i uradi ono što je naumila - zaključila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

11.12.2018 19:21

Ovako kako sada imamo priliku da gledamo kako Aleksandra servira lazi Davidu i ispira mu mozak kako je ona dobra,kako uvek govori istinu a drugi je napadaju i mrze jer je ona zvezda i bitna,isto tako je radila u prethodnom rijalitiju,samo su tada njene zrtve bili Davidov rodjeni brat i njegova devojka.Uspela je da ih potpuno odvoji kao sto sada Davida odvaja od svih.Ne znam ko jos moze da pada na ono njeno vestacko kreveljenje i izigravanje malog deteta,neznog i maznog.Izgleda da su to samo David i njegova majka.Patoloski lazov,vecito sa baksuznim izrazom na licu, ce uvek traziti krivca u drugima i nikada ni zbog cega nece okriviti sebe ili se nedaj Boze nekom izviniti.Jos kada cujem Davida da kaze kako je ona jedno dete izvrne mi se zeludac.Biljana,dobra vam ova snajka.Svaka kuca da je pozeli!!!

Odgovori 19 3
sara

12.12.2018 07:57

@Marina - Zna to Bilja sve, zna ona da je ova budala nad budalama, ali pare su u pitanju, a gospodja je, kao i njen sinčić, opsednuta parama. Sve dogovoreno unapred, samo A.S. nije računala da će svojom patetikom u ljudima izazvati gnev, a ne sažaljenje. Nije ona taj potencijal da shvati da kamera belezi sve njene pokušaje malverzacije i manipulacije, a to David najbolje zna. Sve u svemu, šta reći.