(VIDEO) David priznao Ani da voli grub se*s, ona ga gutala pogledom!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.12.2018

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su stanari Bele kuće birali najveću muškarčinu u "Zadruzi 2". Ovom prilikom mnoge maske su pale, ali je izbilo i mnogo svađa.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David Dragojević

Ipak, kada je Ana Korać iznosila svoje mišljenje i postavljala pitanja zadrugarima, najviše je negodovala Aleksandra Subotić, koja smatra da njen dečko David Dragojević već neko vreme flertuje sa Koraćevom.

Ana je podigla Mikija Đuričića, Marka Miljkovića, Davida Dragojevića, Aleksu Perovića i Lepog Miću, te ih upitala šta im se najviše dopada kod nje.

- Ljudi već znaju šta ja komentarišem kod tebe. Ja sam najprisniji sa Anom, ona dođe legne kod mene, stavi g*zu u krilo, ali ne postoje hemijske reakcije iako je ona ovde jedna od najlepših devojaka i najzgodnijih. Doživljavam je kao brata i druga. Njoj bih ja sve oprostio, opasna je ona, ali ja joj ništa ne zameram. Ti si prelepa devojka, svaki muškarac bi hteo da bude sa tobom, ali, meni će se dići na neke krš r*be ali na Anu ne. Meni se najviše sviđa što uvek napraviš pozitivnu atmosferu, tvoja pozitivnost je meni najlepša - rekao je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

- Ja imam Aleksandru i meni se ona najviše dopada, tako da Anu ne gledam kao devojku sa kojom bih nešto ima, ali mogu da kažem da si pozitivna devojka - naveo je David.

Ana je zatim postavila još jedno, mnogo škakljivije pitanje, zbog kog su se Aleksandra i David nešto kasnije i posvađali.

Da li više volite da vodite ljubav ili da imate grublji s*ks - glasilo je zadrugarkino pitanje.

I dok su Miki i Marko rekli da više vole vođenje ljubavi, Dragojević je dao nešto drugačij odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maja

02.12.2018 20:58

Kad su razgovarali bili su na klizavom terenu. Kako bi se ponašali u stvarnosti?

Maja

02.12.2018 21:10

David izbegavao seks sa Aleksandrom 8 meseci. O čemu onda može da priča?

Maja

03.12.2018 15:20

Ona ga gutala pogledom? Pa da li ga je progutala?