PRODUCENT SE OD TUŽBE ZA SILOVANJE BRANI FILMOM!

Autor:

Zabava

31.05.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harvi Vajnstin, prvi čovek Holivuda, kako su ga nekada zvali, priveden je prošle nedelje kada se pojavio u policijskoj stanici u Njujorku i protiv njega je podignuta optužnica za silovanje jedne kao i primoravanje na oralni seks, druge žene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Priveden prošle nedelje... Harvi

- Velika porota izglasala je da se podigne optužnica protiv Harvija Vajnštajna po optužbama za silovanje prvog i trećeg stepena, kao i za krivični seksualni akt prvog stepena - saopštio je advokat Menhetn Distrikta, Sirus Vans.

- Ova optužnica dovodi okivljenog korak bliže ka odgovornosti za zločine nasilja za koje se tereti - dodao je Sirus Vans.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Platio kauciju.... Vajnstin

Vajsntin, je sada platio kauciju u iznosz od milion dolarara i braniće se sa slobode. U odgovoru, Vajnstinov advokat Bendžamin Brafman rekao je da nije iznenađen podizanjem optužnice, napominjući da u optužnici ne postoji ništa novo što oni već nisu znali.

- Podsećamo sve da je optužnica samo formalna optužba. Gospodin Vajnštajn namerava da se brani protiv svih optužbi koje čvrsto demantuje. Uskoro ćemo formalno da pređemo na odbacivanje optužnice, a ako u ovom slučaju počne suđenje očekujemo da će gospodin Vajnštajn biti oslobođen - dodao je Bendžamin Brafm.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Misli da će se izvući... ozloglašeni producent...

A kako strani mediji spekulišu, Harvi ima plan za odbranu, a to je da snimi film o, navodnoj, nepravdi koja mu je naneta. Ovim povodom kontaktirao je svoje kolege, od kojih je većina odbila da mu pomogne. 

RepublikaFoto: instagram.com/angelinajolieofficial
I ona se žalila na Harvija Vajnstina... Anđelina Džoli
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nju je seksualno zlostavljao... Gvinet Paltrou

Među glumicama koje su priznale da su trpele seksulano zlostavljanje od Vajnstina su i Anđelina Džoli, Gvinet Paltrou, Selma Hajek, Uma Turman dok je prva koja je javno progovoirla o torturi bila Rouz Mekgoven. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading